jeansshorts

Söndagsmorgon på Nordic Light Hotell. Frukostbuffe. Maken och jag har firat min födelsedag några dagar i förväg och äter frukost i matsalen.

“- Jag såg just en Victoria Silvstedt look-alike i jeansshorts”, säger maken och ler.

Nyfikna jag scannar lokalen. Finner minst 7 blondiner i jeansshorts och frågar om dem en i taget. Ser till slut look-aliken. Hon ser rädd ut. Uppdragna axlar och ett perfekt yttre. Varenda hårstrå på plats. Vacker. Men rädd.

Ett tjejgäng på fyra äntrar matsalen. De rör sig självsäkert genom buffen och tar plats på ett härligt sätt. Bara genom att vara sig själva. Ingen av dem i jeansshorts. Men en av dem i blå kjol. Hon hade något extra.

Det såg även vår bordsgranne. Som även noterade mig.

Så här är det att leva mitt i livet med maken i vårt tredje äktenskap. Tillåtet, öppet och i bejakande av energier. Inte minst ett delande av våra energier. Och kärleksfullt förstås. Och i vår fantasi bjuder vi gärna in en och annan extra till oss som jag skrivit tidigare om här:
att välja att bjuda in en tredje i vår relation

9 Comments

 1. Alexandra

  Det är kul underhållning med “people-spotting” 🙂

  Reply
  • Helena Roth

   People-spotting – vilket bra begrepp!

   Reply
   • therese@mabon.se

    Kul underhållning både på plats och i fantasin efteråt 🙂

    Reply
 2. Emma

  Aldrig hört ordet innan men verkar vara en bra begrepp!!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Du tänker på people-spotting? Det är inte ett uttryck jag skulle säga att vi egentligen utövade där och då vid frukostbuffén heller.

   Reply
 3. Linnea – Lanclin.com

  Att sysselsätta sig med att titta på folk runtomkring på ett café, resturang eller liknande är alltid lika spännande 🙂 Att få syn på en look-a-like är ju nästan som att få bingo! 😉

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, det kan vara kul. Nu kikar vi i andra syften….att plocka upp energier bland annat, se om människor är levande eller döda. Och kanske använda dem i våra fantasier efteråt….

   Reply
 4. Liw

  Vad härligt att du och din man kan sitta och kolla in folk och diskutera era iakttagelser. Det är ganska trevlig sysselsättning och öppnar upp för roliga samtal 😉

  Reply
  • therese@mabon.se

   Det kan öppna upp för otroligt djupa och intima samtal. Om vi bara vågar. Jag hoppas att jag kan inspirera andra till att våga kika på andra och fantisera tillsammans om dem.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *