mer än 226 dagar med sex senare

Häromkvällen vid ett middagssamtal mellan 5 supersnygga kvinnor berörde vi många olika perspektiv kring sex. Bland annat berörde vi att vissa av oss ville ha mer sex än vad vi idag hade, att vissa hade så mycket sex som de ville ha och vissa fick alldeles för lite och ville ha mer.
Och vips kunde jag inte hålla mig och vräkte ur mig följande:

Ända sedan mycoplasmans härjande så har vi haft en otroligt ökad sexlust och vi har nu haft sex i mer än 226 dagar. (226:e dagen var ju i maj då jag var på middag och nu har det ju tillkommit fler dagar…)

Det känns å ena sidan helt galet. Och å andra sidan helt underbart.

Mer än 226 dagar. Och vissa av dem har vi haft sex två till tre gånger om dagen.

Det allra bästa? Att vi fortsätter 🙂

Bilden från vårt bröllop 1998….japp i år firar vi 20-årig bröllopsdag varje dag 

9 Comments

 1. Hunter Mabon

  Tjohoo!
  Ja, vi fortsätter väl eftersom vi redan har vanan inne liksom 😉
  I LOVE YOU!

  Reply
 2. Anna

  Skapas väldigt mycket frågor i mitt huvud 🙂

  Reply
 3. Liw

  Det låter häftigt i mina ögon, härligt sätt att fira 20 år som gifta 😉 Fint bröllopskort förresten.
  Jag tror allt går om man bara bestämmer sig. I ert fall kan jag tänka mig att ni nu skapar tillfällen för att få till det och jobbar för att lusten ska komma de dagar det går trögare. Hur har ni gjort de dagar ni varit sjuka är en liten fundering jag får? Då är iaf inte jag så sugen 😉 Grattis!

  Reply
  • Liw

   ..i mina öron ska det ju vara, haha..

   Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, klart vi jobbar och skapar tillfällen alla dagar. Det krävs arbete och engagemang av oss båda. Och att vi är uppmärksamma på varandras “möjliga peaks” under dagarna.
   De dagar vi varit sjuka….det har endast varit de där med mycoplasma för oss båda. Vi är väldigt sällan sjuka. och det har ändå lyckats finfint än så länge att få till någon sex under de där mycoplasma-dagarna.
   Ja, grattis till oss 🙂

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *