att känna mig som ett sex-objekt

Vi har nyfiket nosat på våra känslor och intresse för sub-dom- kulturen (submissiv – dominant, eller undergiven vs dominant) och inte riktigt fastnat i det eller dess uttryck. Samtidigt som något ändå lockat (främst mig) och jag har inte kunnat förnimma vad som lockat och helt enkelt inte släppt taget om tanken och min nyfikenhet.

Så när jag fick läsa en text som beskrev hur ett par testat tillsammans och hur kvinnan i paret försökt agera dominant. Så insåg hon att det hon gillade i sub-dom-kulturen och det som lockat henne var att bli ett sex-objekt, att bli objektifierad.

Åh, haha, ja, det där känner jag igen. Det där kan jag gå igång på!
Att vara makens sexobjekt när vi leker i vårt sexliv, det gör mig upphetsad.
Det får mig att känna mig sexig, utvald och i min fulla kraft.

Fotocred till Fotograf Sandra Bosdotter.

En annan sida av mig som gick igång när Sandra fotade mig var en liknande. Att få känna mig sexig framför kameran. Även om vi där och då under fotosessionen mest garvade och pratade. Men ändå dröjde sig känslan kvar av att vara naken med kameran. Att få synliggöra sig som sexig. Som ett sexobjekt.

Har du lust att fota dig i snygga underkläder eller annat – hör av dig till närmsta fotograf. Jag rekommenderar såklart Sandra 🙂

Och blir påmind om att känna sig som ett sexobjekt ligger väldigt nära ett annat inlägg jag skrev  att jag njuter av att veta att jag är någons fantasi….

OBS! Detta funkar endast i sammanhang och kontexter som är sexuella för mig. Inte bara för att de är sexuella för dig. Eller för att du vill vara sexuell med mig. Det funkar liksom inte så….

5 Comments

 1. Liw

  Häftigt att du blev fotad! Jag kan också gå igång på att bli fotad. Att känna mig åtrådd, att vara någons fantasi. Att tänka att någon tycker jag är snygg och sexig. Ja helt klart eggande…?

  Reply
  • therese@mabon.se

   Så gjört! Som årets julklapp liksom, ta bilder hos fotograf och ge som bok till maken i julklapp ?

   Reply
 2. Helena Roth

  Har en vän som ställde frågan om jag kunde vara fotograf till henne, för hon ville ha några dylika bilder. Vi hade enormt roligt under tiden och det var spännande att vara fotograf. Bilderna blev bra dessutom – och nu, så har hon varit min ciceron till en underklädesbutik, så helt plötsligt har jag köpt bH/tros-set som jag aldrig varit i närheten av. Tre bomullstrosor för 99 på ICA Maxi, more my cup of tea… trodde jag ja…

  Spännande fortsättning följer?! 🙂

  Reply
  • therese@mabon.se

   Helt underbart! Win-win för er båda! Bomullstrosor får inte komma in i min underklädeslåda längre ???

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *