Vild quinna

Från två håll denna vecka en påminnelse om vilda quinnor/kvinnor. Den ena häromkvällen på sexsnacksgruppen (träff 2) och den andra på vägen ut till Yasuragi. Där finns en egen uppsatt skylt vid en av vägarna: “Se upp för barn och vilda quinnor…”

Påminnelsen vid sexsnacksgruppen var om Layla Martin. För ett år sedan spanade jag inte flera av hennes härliga videos på youtube. Nu har jag laddat ned hennes bok.
Och du fattar väl att när jag hittade hennes orgasm test så testade jag ju mig själv i det också.

Mitt resultat?

Orgasmic superstar…. 😉

Till det resultatet fanns förstås en längre, förklarande text….och den var klockren i sin beskrivning. Kanske särskilt den delen om hur jag delar med mig till er (mina läsare; män och kvinnor) så att även ni blir mer och mer medvetna och skapar era möjligheter till mer njutning och lust i era liv!

Jag vill tillägga att det verkligen inte bara har “blivit så”. Med mina orgasmer alltså. Jag kommer berätta mer om dem framöver. Så nu vill jag tillägga att jag inte alltid varit en “orgasmic superstar” – det är något jag har lagt kraft vid att skapa och locka fram. Ja, framförallt locka fram. Det har jag fokuserat på.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *