Den tredje i vår relation


Kom från ett oväntat håll.

Helt plötsligt en massa chattande mellan älskade maken och M. En massa. Och fniss.

En resa hit och en träff där. De tajmade platser och möttes för korta stunder. Glädjen i bådas ögon gick inte att ta miste på.

Så, när jag fick läsa ett av meddelanden som skickades efter det senaste mötet, så innehöll det beundran och uttryck för makens snygghet och utstrålning. Och ett uttryck att jag, Tess, var lycklig som hade lyckats fånga in dig, Hunter. Och om inte Tess funnits, så hade M definitivt lagt in en rejäl flirt och stöt för att snärja Hunter.

Jag log mot dig, vi tog en selfie tillsammans och skickade puss o kram tillbaka.

Chattarna pågår fortfarande och jag vet att ni planerar att träffas i mars. Och det är helt ok, jag uppmuntrar det.

M, tack för att du kom in i makens liv och beundrar honom och berättar för honom att han är fin! Och snygg! Och het!

Det är en härlig gåva från dig till honom. Ta hand om dig och er relation!

Kram från mig!

Note to self: I snart ett år har vi lekt och utmanat 
oss själva och vår relation med att “bjuda in en tredje” – 
inte kunde jag då ana att det på ett plan skulle bli så här. 
Eller kännas så här. 
Jag som i mina egna ögon är svartsjuk 
och inte alls har lust att dela med mig av dig H, 
och med M har jag liksom inga hinder alls att dela med mig. 
Det måste ju vara för att M är en man. 
Eller vad tror ni?

6 Comments

 1. Liw

  Nu blir man ju lite nyfiken på vad som döljer sig mellan raderna ? Vem är M och är han alltså ”in to your man”?….

  Reply
  • therese@mabon.se

   He is very into my man ?
   De har en gemensam hobby. M är gay men inte maken. Smickrad blir han ändå, vem blir inte det? Det är en fin vänskapsrelation.

   Reply
 2. Charlotte

  Det är väl så att en inte riktigt vet vad som kommer att hända när en släpper kontrollen. Det är en spännande och utmanande resa du är inne på och jag är nyfiken på vad som kommer att hända (du också förmodligen). Kanske behöver du djupandas någon gång under processens gång? Stor kram <3

  Reply
  • therese@mabon.se

   Nej, precis så – att träna på att släppa kontrollen (på ett oskyldigt sätt). Lite härligt att åka med i en liten berg o dal bana. Även fast jag i just det här fallet är väl medveten om att M är gay och maken är långt därifrån. 😉

   Reply
 3. Yvonne Bjerregaard

  Waow. Jag vet inte hur jag hade reagerat. Är alla parter är nöjda och mår så njut av era relationer.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Alltså, just i detta fall med M som är gay och man och min make som inte alls är gay så känns det enkelt och väldigt tryggt. bara som en rolig liten extra krydda med uppskattning och smicker till min bästa make <3

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *