sex-utmaningen…#555

som vi aldrig antog. Men som flera frågat oss om.

Det är många sexologer som uppmanar till 30 dagars sex. Inom tantra finns en utmaning till 100 dagars sex. Vad som ingår i de olika uppmaningarna och utmaningarna och vad sex betyder i dessa får du själv utforska. Vi har definierat att det för oss innebär penetrerande sex där minst en av oss når orgasm.

Vi har inte hittat utmaningen som sa…

Nej, ingenstans har vi sett utmaningen till 555 dagar sex. Men vi har ju tagit oss dit.
Fast på vårt sätt, med en dag i taget. Så om vi skulle formulera om en utmaning till dig, till er och er…då skulle vi hellre säga…

Sex varje dag – en dag i taget – antar ni utmaningen?

#onedayatatime


6 Comments

 1. Hunter

  Visst, vi har missat en handfull dagar pga resor och dyl. Men den stora frågan som jag tycker att alla skall ställa sig är: vad gjorde ni istället?

  Reply
 2. Liw

  Jag har skrivit det förut men gör det igen. Det är imponerande att ni mer eller mindre haft sex varje dag i över ett år! Jag antar att det är just att ni inte satt någon press på er utan mer sett det som ett eggande och sammanbindande ”projekt” som gjort att ni klarat så många dagar. För av det intryck jag fått så njuter ni mycket av varandra och gör det inte bara för sakens skull. Heja er❣️

  Reply
  • Hunter Mabon

   Tack!
   Ja, en dag i taget gör nog saken lättare. Vi har aldrig bestämt ett tidsmål. Däremot har vi kommit fram till att vi skall aktivt leta efter och anstränga oss för att skapa förutsättningar för sex varje dag.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *