Älskarinnan, flickvännen, yogatjejen och frun

Du minns väl mina fyra män jag har tillgången och förmånen att njuta av och med? Älskaren, hantverkaren, pojkvännen och maken. Ett välbesökt blogginlägg och jag har fått många fina kommentarer och igenkännings-high-fives på den….nu är jag/vi redo att dela med oss av fyra kvinnor som finns i vårt liv.

Älskarinnan

Hon är sexig, mystisk, med en trånande blick som fångar in sitt byte. Hon vet vad hon vill ha. Hon ser till att ta tillvara den njutning som är hennes att få. Hennes kropp svarar lätt på allt ifrån en erotisk viskning i örat, en tungspets i halsgropen, en hand vilande i ryggslutet.

Flickvännen

Den fnittriga, bubbliga och skrattande tjejen som är nyfiken och älskar adrenalinkickar. Hon som vill cykla fort och känna vinden i håret. Hon som tar dig med på hundpromenader och håller dig i handen. Alltid. Möter ditt leende och hennes når hela vägen till ögonen. Glädjebubblig.

Yogatjejen

Med en kropp skapt för njutning. Där all träning ger effekt inuti henne och smittar av sig till dig. Hon retas gärna med dig klädd i sina träningskläder där du kan se alla hennes kurvor och muskler. De där du gärna vill känna på, röra vid. Och du vet att hon är stark. Hon vet att hon är stark. Och hon vet att du kommer att få känna på hennes styrka när ni har sex. Du väntar pirrigt på mötet med henne. Du vet att det är hon som styr.

Frun

Hon som har funnits vid din sida i över 27 år. Hon vars kropp som känner din utan och innan. Hon som sovit bredvid dig nästan varje natt sedan ni träffades. Naken. Bredvid din nakenhet.
Hon som får dig att vilja ha henne varje dag. Hon som du vill spendera minst 27 år till med. Hon som är din älskade. Hon som du inte kan leva utan. Hon som du vill vara med. Som låter dig vara du.
Hon som samtidigt utmanar dig och sig.
Börjar på Burlesk. Berättar för andra om ert sexliv. Skriver bloggar. Skriver om sex. Har sexsnacksgrupper. Hon som tar för sig av sex med dig. Fortfarande med en längtan till mer av dig. Hon kan inte heller få nog av dig och din kropp. Och dess gensvar till henne när ni möts i älskandet av varandra. Med varandra.

3 Comments

 1. Christian

  Om du måste välja, vilken föredrar du? 🙂
  Btw, snygga tajts!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Välja….och bara för att du ställer frågan så känner jag mig bråkig och säger ingen. Men känner sedan efter och inser att det ligger något i just det. Att jag kan välja. Att jag har tillgång till alla och utifrån dag, situation, tillstånd är fri att välja vilken jag vill “leka” med. Eller kanske det är maken som hunnit välja sin och då kan jag utifrån det svara an och välja min. Eller tvärtom. Att det är i böljandet av lekarna med detta som min erotiska intelligens får stimulans och vill ha mer.

   Tack – japp, visst är de fina! Fyndade på Etsy.com en gång i tiden 😉

   Reply
   • Christian

    Du har så bra svar hela tiden:)
    Väldigt härligt att kunna ha den inställningen och möjligheten att välja utifrån situation, känsla och tillfälle. Alla 4 har ju helt klart sina fördelar…;)

    Haha okej, ett bra fynd helt enkelt!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *