Rutiner för vår kärlek

  • Gå till sängs tillsammans
  • Dansa på fredagar – en stund i köket i alla fall
  • Laga mat tillsammans
  • Dagliga hundpromenader
  • Sex, flirt och förspel
  • Brytandet av traditioner för nya rutiner, nya normer
  • Vakna tillsammans
om du inte redan följer @drlaurenfogelmersy på Insta så är det dagens tips från mig!!

För mig är rutiner, hur små eller stora som de nu må vara, en viktig del i vår relation. Det betyder dock inte att de inte får ändras eller bytas ut. Det gör de ibland ofta. Vi slänger in en ny rutin och testar den en stund för att se om den gagnar oss i relationen. Kanske kan den hjälpa oss att hålla grytan puttrande? Eller kanske ger den oss den där känslan av säkerhet.

Lika viktigt som den där säkerheten som finns i rutinen är även friheten. Den som vi skrivit in i att vi ofta återkommer till att bryta traditioner, normer eller i alla fall att fullständigt utmana dem. De som gnager och skaver för oss.

Esther skrev om detta med att känna säkerhet och att uppleva frihet i sitt senaste månadsbrev (du kan prenumerera här) och jag inser att jag behöver en rejäl dos av båda delarna. Inte bara en av dem. Och kanske är det så att ibland överväger mitt behov av frihet mycket mycket mer och ibland är det tvärtom.

Vilka rutiner för säkerhet eller frihet har du?
Behöver du?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *