vår partransformation

Att fylla 50 båda två har varit ett härligt firande, både i att planera firande, att genomföra och efteråt att få skörda – en av gåvorna vi fick var en kväll i partransformation av Suz som driver Omtanke.se och Gregers som driver Skärgårdskiropraktorn. Så ganska direkt efter festen bokade vi in oss för detta ville vi inte missa. Särskilt inte jag som vet vilken effekt Suz magiska krafter har på mig. 😉

Nu när jag skriver detta så har det gått mer än två månader sedan transformationen. Och vi gör vår “hemläxa/arbete” så mycket vi kommer ihåg. Jag som inte ska ta på mig ledarrollen för alla kvinnor och maken som ska sucka lite mer, släppa taget om en massa som inte längre gagnar honom och oss.

Det var en fascinerande kväll med en mix av samtal, intentioner, undersökande av våra gemensamma krafter utifrån Human Design App. Och som en andra del fick vi även ta emot behandling fysiskt påklädda på två bäddar bredvid varandra. Healing, fysisk behandling och även här samtal, viskningar, uppmaningar i ord till en av oss eller ibland till båda.

Suz och Gregers uppskattar att få förmånen att jobba med ett par vid samma tillfälle på samma plats för att kunna öka effekten av transformationen. Och jag uppskattade denna gåva massor.

Dagen efter spelade jag in mig själv när jag återberättade vad jag upplevt och fått till mig. Den har blivit som ett slags meditation att lyssna på. Jag har även skrivit ner vissa ord och fraser som satt sig fast i mig och som visar en väg när mitt inre kaos dyker upp. I min BUJO förstås.

Tusen tack igen ni fina för denna gåva! Och jag tipsar dig som är nyfiken att prova – boka en tid och ta med dig din partner. Det blir en fin upplevelse!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *