You are magic!

by | Oct 6, 2019 | Artiklar | 2 comments

Just nu känner jag en otrolig stark drivkraft i att höras, synas, stötta fler i att våga visa sig, våga visa sina gränser. Den är en källa till min egen inspiration. Till min egen kreativitet. Till att finna mer tillit till systerskapet.

Så låt oss göra som Amber Rae föreslår.
Låt oss alla tala vår egen sanning.
Låt oss alla dela med oss av vår oordning och röra.
Låt oss alla tillåta oss att bli sedda precis så som vi är.
Det leder till ökad intimitet, djup och mening – inte mindre.

@heyamberrae

När du känner styrkan i dig – låt då din röst bli hörd. Låt dig själv ta plats. Visa var din gräns går. Och våga även leka med den och undersöka om den kan få växa. Men lova att du inte tystnar. Jag tror att det även är som i citatet nedan. Så säg det du behöver, vill och vågar säga. Även om det sker i efterhand, även om det sker i ett brev. Säg det när du kan.

“When one woman doesn’t speak, other women get hurt.”
― Terry Tempest Williams, When Women Were Birds

Så nu vill jag säga och skrika från taktoppar, blogginlägg, möten och samtal, för att ge dig kraft och styrka att vilja och våga

YOU ARE MAGIC!!

2 Comments

  1. Liw

    Åh dessa ord du skriver var så rakt in i hjärtat på mig, just när jag läste dem, just idag. Tar med mig orden på vägen för dagen!! ??

    Reply
  2. therese@mabon.se

    Tack – tipsar dig om att följa Amber Rae på Instagram <3

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *