ansiktslyft.

by | Nov 14, 2019 | Artiklar | 0 comments

Här. På min hemsida. Min blogg. Mina erbjudanden.

Det är dags nu. För ett ansiktslyft. Frågan är bara åt vilket håll. Vilken riktning. Så när jag försökte komma undan det jobbet häromdagen med webbyrån så fick jag hemläxa.
Nä, nä, det är jag som måste gå igenom alla de hemsidor jag skickade som jag gillar något med. Jag måste ta fram exakt vad det är jag gillar med dem. Och sen återkomma till byrån så att de kan ha det som underlag för att skissa vidare.

Ok, jag lyssnar och jag sätter igång med att checka av min lista. Igen. Med tydligare glasögon på mig när jag undersöker exakt VAD det är jag gillar med respektive. Eller om det är någon som flyttar från listan. Eller kanske tillkommer en ny.

 • beingindigo.com
 • stratejoy.com
 • hildursbarnbarn.se
 • anetterosvall.se
 • tonyrobbins.com
 • callmecupcake.se
 • thegottman.com
 • rowanmade.com
 • daniellelaporte.com
 • marieforleo.com
 • www.bingingwithbabish.com

Nyfiken på hur det kommer att bli?
Det är jag med.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget