min story & eros

Story your business

För ett par veckor sedan avsatte jag två dagar till egen utveckling.
Först en workshop dag med Storycoachen, Katrin, en dag där vi var 8 entreprenörer som alla arbetade med “Story your business”.

Där jag är i livet just nu landade workshopens innehåll väldigt väl.
Jag känner mig oerhört stärkt i mina ord och de satt verkligen inte långt inne. Som att de väntade runt hörnet på att jag skulle locka dem att komma fram. De där orden, som ska bli MINA ord, de ska användas av mig i så många sammanhang som jag bara mäktar med.
I minglet, i mina erbjudanden, i mina samtal, i mina skrivna ord.

MINA ord som klev fram på workshopen blev dessa:
LEKA SKAPA AV-VECKLA UT-VECKLA EROTICISM
KRAFTFULL TILLITSFULL RÖRELSE
MINA ord som marineras vidare i mig och som du kommer att få möta mer av. Inte bara i ord kan jag lova dig utan även i mig när du möter mig live.

EROS?

Den andra dagen som jag avsatte till egen utveckling var en dag med #sessionslive och en av mina husgurus Esther Perel. Temat för webinariet som skedde live i NY, fast jag följde hemma i soffan, var just Finding Eros.
En dag för coacher, terapeuter och andra som arbetar med individer och par med intentionen att hjälpa de som vill att få ett bättre sexliv och en bättre relation till sin partner. Många bra talare och en bra mix av sessioner att ta del av. I soffan. Jag har tillgång till det inspelade materialet även så här i efterhand så jag har varit tillbaka och lyssnat till vissa delar igen. En riktigt bra dag i utveckling till mig själv. En fin gåva, både workshopen med Katrin, @storycoachen, samt dagen med Esther Perel.

Så häng med mig vidare här på bloggen för att se hur och var jag landar djupare i MINA ord tillsammans med guldskatterna från Esthers dag.

Inte världens bästa kvalitet på bilden, men du kan nog läsa innehållet i bilden ändå.

Hur gör du för att fylla på med utveckling till dig själv, din business, ditt liv?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *