När börjar man med förspelet?

Ibland kan man hamna lite ur spel och inte riktigt veta eller känna av när det kan vara läge att våga börja med förspel. Särskilt om man inte är van vid att prata om sex eller (på allvar) boka in sex-date med varandra.
Hur ska man våga börja?
Hur vet man när det kan vara läge?
Hur vet man att den andra inte nobbar läget?

Det finns inga rätta svar till frågorna ovan. det enda du får vara förvissad om är att det inte är du som blir nobbad. Det är din partner som säger nej till sex just nu. Inte till dig.

Hur gör vi hemma hos oss? Maken och jag?

Mitt allra bästa tips som jag fått till mig flera gånger från olika källor är detta….

…låt förspelet börja direkt efter senaste orgasmen…

…precis så. Att när ni avslutar sex-ronden denna dag, låt era blickar och era ord och era nakna kroppar förmedla den där känslan av att ja, det var himla najs med sex just nu, och jag vill fortsätta snart igen. Jag vill ha dig.

Allra lättast kanske det har varit för oss som idag firar vidare med vår #dag800 av sex i rad…..alltså lättast att börja förspelet efter senaste orgasmen.

6 Comments

 1. dindoll

  alltid trevlig med förspel:)

  Reply
 2. Peter

  Vilka ställningar föredrar/kör ni mest? Lite nyfiken 🙂 God jul på er!

  Reply
 3. Liw

  Härligt tänk tycker jag! ?
  Efter orgasm hos oss båda känner vi oss för stunden nyförälskade i varandra och den känslan är ju underbar och även om vi inte visar direkt kåthet i denna stund så visar vi lust till varandra, att vi väljer varandra och tanken på sex tex morgonen efter är nära. Även om det inte blir så alltid i praktiken ?
  Gott nytt år❣️

  Reply
  • therese@mabon.se

   japp, och i lusten till varandra är det i mina ögon som förspelet börjar. Och till och med visar sig i det mesta. För mig är inte förspel “pillandet” och beröringen av varandra. Det är mycket mer i ögonkasten, orden, lusten som visas från mig att jag har lust till min make och han till mig.
   Så tack för inspelet om lusten som visar sig.

   Gott Nytt till er!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *