när kroppen svarar…

Jo, det gör den ju. Även om inte vid träning. Men i sex och njutning. Det glömde jag skriva i mitt inlägg häromsistens. Att kroppen min numera svarar ännu bättre på sex och njutning. Samtidigt som den inte alls svarar på träningen.

ASMR. Ja, det svarar min kropp på också. Inte allt faller mig i smaken. Och väldigt sällan alla dessa videos på Youtube. Nej, hellre de som bara finns att lyssna på. De passar mig. Vadå, ASMR? Kika på info-programmet från SVT om du vill. Eller googla.

Från rätt person…

  • Beröring
  • Fantasi
  • Blickar som möts
  • Kyssar
  • Viskningar
  • och en hel del till….

där svarar min kropp…

Vad svarar din kropp på?

Fotograf Sandra Bosdotter

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *