summan av urkrafter

by | Dec 10, 2019 | Artiklar, Coaching | 4 comments

Framlockade av Storycoachen, Katrin, en fredag i november.
Marinerade, masserade, medburna sedan dess av mig.

Just nu ser de ut så här – mina ord, mina urkrafter, mina “så här älskar jag att vara-krafter” och jag är så himla nyfiken på vad dagens session hos Katrin kan bringa fram. I eftermiddag är jag där hos henne och snart delar jag med mig mer till er.

Du ser väl vad som skett på bilden längst ned? Leken med vilket ord som skapas av de första bokstäverna. Den leken har jag lekt med länge och då kallat den….

tesslove ♥️

….och klurar nu på om det är visshet, visdom eller veckling som den sista bokstaven står för….alltså veckling som i av- och ut-veckling.

4 Comments

 1. Catharina Mabon Tomic

  Hej kära du! Spännande att se ditt ’nya’ liv. Såg igår på IG att du meditererar o skall ha en utestund varje dag i 90 dagar. Kul! Tänkte kopiera utestunden o byta meditationen mot yoga, nästa samma. Är tillbaka på skidor men kroppen fortfarande lite vacklig så ger mig de 12 månader efter op som Spine Center så inga dumdristigheter. Tänkte också på orden ovan! Är det något du tänker använda annat än för dig själv? Har du funderat att flytta Erotisiscm ner till efter Lekfullhet? Eller att lägga den överst? Fina ord o lycka till! Snöiga kramar

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, häng på utmaningen att byta inre spellista. Viktigt att välja ”verktyg” som funkar för en själv. Rörelse är med på min lista också, och ibland kan det bli yoga ?‍♂️.
   Använd din visdom till kroppen låter ju också himla klokt. När infaller 12 mån efter op?

   Mina ord och urkrafter har fått sig ett par omgångar till hemma och en hos Storycoachen…så du tolkar rätt att några använder jag mer för mig själv, medan andra är sådana att använda ”utåt”.
   Haha, ordningen på orden är just nu bara för att leka med mina bokstäver T E S S samt TESLAV ? så även det en lek förstås
   Mer kommer!
   Bamsekramar tillbaks

   Reply
 2. Sara Modig

  Vad tror du om v som i varande? Dina ord klingar i alla fall i mig med toner av aktivitet och kraft. Som bor i en rymd av varande, det där som bara är mellan rörelserna i tanke, känsla och sinne.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Human being.
   Varande.
   Absolut.
   Utan Varande. Inget görande. Så ja, det är en del av grunden/basen. I att våga bara vara och visa andra hur det kan vara 😉

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *