Kliv fram. Ta plats.

by | Mar 30, 2020 | Artiklar | 0 comments

Du.

Det är hög tid. Att ta det där klivet fram. Nej, jag står inte i kulisserna och kliver fram. Utan någonstans från en oklar plats på scenen. Så nu väljer jag att ta ett kliv längre fram. Närmare dig. Närmare er. Närmare kanten på scenen.

Det pirrar och väcker lust. Då vet jag att jag är på rätt väg. Lusten är en god vägvisare för mig. En lika god inre drivkraft. Och en rätt fantastisk känsla rätt upp och ner i sig själv. Mer lust till folket skulle det stå på en vägskylt om jag fick bestämma.

Nu har jag bestämt att vi i denna vecka ska lansera/kliva fram i nytt format, nytt utseende på samma adress. Med samma innehåll. Samma jag som möter dig här. Bara lite mer “kliv fram. ta plats”– mood liksom.

Häng med in senare i veckan!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget