“jag vill ha mer passion”

Vad betyder det egentligen? Det är en del läsare som säger det till mig.
Att de vill ha mer passion.
Så vad kan det vara som personen egentligen vill ha?

Vad är passion enligt Google?

strong and barely controllable emotion.”a man of impetuous passion”

 • a state or outburst of strong emotion.”oratory in which he gradually works himself up into a passion”
 • intense sexual love.”their all-consuming passion for each other”
 • an intense desire or enthusiasm for something.”the English have a passion for gardens”
  Opposite: indifference, apathy
 • a thing arousing great enthusiasm.”modern furniture is a particular passion of Bill’s”

Vad är passion för mig?

Om jag ska syna mig själv och blotta mig så är det ju så att när min älskade make visar sin lust till mig då väcks min passion. Det är nog exakt det som jag vill se, vill ha, det förknippar jag med passion. Att han vill ha mig. Att han tydligt visar det. Att han inte är rädd för att visa det för andra.

Ibland (rätt ofta) brukar jag viska den önskningen till honom i dessa ord: “Ravish me”.
När jag säger det till honom redan då kan jag känna att elden i mig, passionen, kan vakna. Redan då. Alltså innan han ens gjort något. Eller så vaknar i alla fall mina förväntningar på passionen och dess svar.

Andra tillfällen, typ när jag presterat något riktigt bra, eller lyckats med något, så kan jag överföra den känslan till passion i en sexuell kontext. Det är coolt, tycker jag, när jag kan flyta med och nyttja de energier som frigörs till något annat jag har nytta av. Bara att skriva detta just nu ger mig ett energilyft jag kan använda med min älskade.

Vad är passion för dig?

 • Börja med att besvara frågan “vad är passion för dig?”
 • Utforska sedan vidare om du kan känna passion i dig utan att din partner måste besvara/vara på ett särskilt sätt.
 • Utforska om du behöver ett svar ifrån din partner för att känna passion i dig.
 • Utforska om din partner måste visa dig sin passion först.
 • Undersök vad i livet du kan känna passion inför – kanske handlar det om en passion för annat i livet också.
 • Undersök om ditt letande efter mer passion kan starta i något utanför den sexuella kontexten för att senare kunna föras vidare in i en mer sexuell kontext.
 • Om du känner en stor saknad eller svårt att sätta ord på den önskan/längtan du har efter mer passion – hör av dig så kanske vi tar ett kort samtal.
 • Nu verkar det vara dags för dig att låta din partner utforska ovanstående för att därefter fortsätta ert utforskande och undersökande tillsammans.

Lycka till med ditt undersökande och utforskande kring din passion!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *