DITT/ERT nya normala…

by | May 23, 2020 | Artiklar, Coaching | 0 comments

Ett numera uttjatat uttryck, men det finns så mycket möjligheter och kraft i det. Kraft att skapa DITT/ERT nya normala. Alla rutiner som tidigare fanns kring familjeschemat, skola, jobb, löneutbetalningar, familjeträffar, mfl; de har alla gemensamt att det har förändrats radikalt. Massor.

Kanske kan det liknas vid en våg som rullar in och tar med sig hela staden av sandslott som du byggt. Förgängligheten och skörheten i livet här på jorden är något vi påminns om. Och det är självklart att det finns smärta, sorg, ilska och en massa andra känslor som väller in och fram. Vissa samtidigt och då kan det kännas ändå mera motstridigt.

Samtidigt börjar du och ni nu få ett grepp och en känsla kring att det finns mer kraft i er än vad ni kanske trodde. Eller så har ni bara fått det bekräftat. I denna stund när den insikten landar i dig, i er, i den stunden finns också förmågan att se klarare och tydligare på ditt/ert nya normala. Hur vill ni bygga staden med sandslotten i nästa del av livet?

I den staden med sandslott där era drömmar får plats. Där nya vanor, rutiner och mönster som gagnar dig och ert får ta plats och vara de byggstenar som resten får forma sig kring. Där du och ni när ni skapat detta nya kommer ha tillgång till vissheten i att ni alltid kan bygga nytt. Att ni alltid kan ändra ert nya normala. Oavsett om det kommer en ny våg av en ny pandemi eller ej. Ni blir stärkta i att skapa ert nya. Tillsammans. Igen. Igen. Igen.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *