Claircognizance – att tydligt veta

“You experience claircognizance (clear knowing) when you just suddenly know something to be true, even though you didn’t see it, hear it or feel it. You just know it. It’s a stroke of instant insight or a download of information that needs no processing or interpretation. Claircognizance can be experienced as a nagging idea or unrelenting thought, much like the persistant awareness that someone is lying to you when you have no physical evidence of it.Many individuals confuse claircognizance (clear knowing) with clairempathy (clear emotion) or clairsentience (clear physical feeling) because their “knowing” is quickly followed by either a personal emotional or physical reaction to the insight. Overtime, paying attention to how the insight comes into your awareness will help you distinguish the difference.”


Häromkvällen såg vi ett avsnitt av Babylon Berlin och reste oss ur soffan. Tog med oss vovven ut på kvällspromenaden. När vi passerade ytterdörren landade våra kommande liv i mig. Oerhört tydligt och klart. Med många detaljer. Inte alls läskigt eller konstigt, snarare helt genomtänkt och med en känsla att detta är precis som det ska vara.

Jag upplever flera dimensioner av detta nuförtiden. Och inget av det skrämmer mig. Än så länge har det endast givit mig en bredare bas att stå på. En tydligare inre kompass som jag kan vila till och hysa tillit för. Oftast visar det sig för mig i att jag hör mig själv säga eller skriva något som jag tidigare inte haft en tanke på eller en aning om. I samma stund som det kommer ut mig. Orden, meningen, texten. I samma stund inser jag att det är helt sant.

Våra kommande liv. Turbulenta, vilda, fullt ut levande år innan vi även i nästa liv möts igen. Lite senare än i detta liv. Med en hel del fler och mer upplevelser som erfarenheter än när vi möttes i detta då vi var 23 år. Detaljerna från stunden då vi möts i nästa liv är många. Och bilder från våra olika liv innan vi möts är många. Vitt spridda upplevelser och erfarenheter. Och jodå, någon slags framtida parkour har jag sysselsatt mig med – det är ju en av mina löften till mig själv. I nästa liv ska jag…

Japp, jag är fortfarande en kvinna i mitt nästa liv och maken är en man. Och låt mig bara avsluta med att säga att vi är verkligen ännu mer “a match made in heaven” än vad vi tror idag är möjligt.


Min kärlek i detta och i nästa liv.
Vår lilla fyrbenta vän möter vi i detta liv.
Vet ännu inte om han möter oss i nästa.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *