Hello Killing Kittens

Imorse sträckte maken ut handen och gav mig sin mobil. Läs här, sa han och visade mig Killing Kittens webbsida. Wow och pirr! Lät ju helspännande!

Och det var ju inte jag som var den enda som tänkte så tror jag….många länkar på deras hemsida bara stod och snurrade. Många besökare till dem en sån här dag mitt i Covid-tider och en önskan efter mer spänning, njutning och lust till folket typ.

Anyway, OM jag fick drömma så….

….skulle jag vilja bjuda in dem att skapa ett event på riktigt här i Sverige.
Och visst är jag inte den enda som är nyfiken på att utforska mer?

Och nu har vi skaffat ett medlemskap.
Heja oss! som vågar ♥️ Nu får vi låta lusten och nyfikenheten styra vad vi vågar testa och utforska.


Oops ☺️….var detta kanske en av våra hemligheter som vi inte skulle dela med oss av?

2 Comments

 1. Linda

  Hej, jag håller på och kollar in Killing Kittens, tänkte skriva ett inlägg på greicommunity.com, men sen såg jag att det kostar att ladda hem appen. Kul att du skrivit lite om det. Funkar KK ens i Sverige?

  Reply
  • therese@mabon.se

   Hej Linda!

   Ja, det är kostnader i flera olika steg (som vanligt i en app, ett medlemsskap).
   Funkar KK ens i Sverige? undrar du.
   Jag vet inte riktigt vad du menar egentligen. Men ja, den fungerar på flera olika sätt.
   dels har den ett flöde som du själv kan bestämma över (lite mer kan du bestämma om du betalar mer så klart), dels kan du finna kontakter med andra människor och det som vi har testat än så länge är deras “Home-party” som de arrangerar nu i dessa Corona tider. De har även kurser online och du kan bli en av deras “Kittens” om du har gått alla deras kurser och därefter är du liksom licensierad att arrangera egna houseparties och andra träffar i deras nätverk.
   Vi blev nyfikna på dem för att de arrangerar stora fester och dit kan ju vem som helst som är medlem komma. Fast just nu i Corona-tider är det ju inget som händer.

   Ställ gärna fler frågor så ska jag se om jag kan svara lite mer nära frågeställningen.
   Kul att du frågar!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *