Nästa 22 år

Så sa jag igår till världens finaste make, min såklart.
Vad vill vi att nästkommande 22 år ska innehålla?

 • Kärlek
 • Roligheter
 • Tid med barn och kanske barnbarn
 • Tid med hund
 • Sex och lust förstås
 • Rörelse och en glädje i att kroppen gillar och kan röra sig
 • Lite fler hemlisar för oss
 • Vänskap
 • Njutning
 • Lekfullhet och nyfikenhet
 • Resor
 • Boende på andra platser – i alla fall ett par månader
 • Lite jobb
 • Upplevelser
 • Vara förebilder/inspiration åt andra
 • Frånvaro av sjukdom och skador

Ja, listan är ju inte svår att göra längre direkt så just nu nöjer jag mig här och låter mer komma till när det är dags. Vi gillar att kika på respektive år både före och efter och undersöka vad det finns för önskemål och längtan att önska något innehåll i det kommande och sedan att kika tillbaka för att minnas det nya som vi provat/lärt oss/vågat testa.

Låt våra nästa 22 år tillsammans vara en fortsättning på dessa 22 år i lekfullhet som vi haft tillsammans.
Det är min önskan och min längtan idag.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *