Högklackat i veckoplaneringen

Påminns nu när jag skriver dessa ord om komediserien högklackat. Gillade verkligen den. Särskilt sketchen om kontorsninjan och om att göra slut med sin hårfrisör. Anyway, inget av detta ligger med i min veckoplanering för hösten. Höga klackar är dock givet med.

Burlesk

Jag kommer att ta steg 1-kursen för Malin på Balettakademin på måndagkvällar och vi startar snart. Känns pirrigt och galet roligt. Och har mina grejer redo. Boa, kjol, skor med latinsk knäppning, handskar, tassels, bh med fransar och strumpebandshållare och strumpor till dessa. Och allt annat som behövs. Vet att jag kommer få träningsvärk i höfter och mage. Även i ansiktet av alla skratt och leenden och såklart tjoanden och hejandes på varandra i gruppen!
Frigörande, välgörande och så galet kul. Häng på om du kan!

Tyngdlyftning

Javisst, även här förespråkar tränarna att man använder höga klackar på skorna. Nästan så att jag vill ta mina burlesk-skor och testa med dessa. Eller så köper jag kanske ett par tyngdlyftarskor. Om vi får plats på kursen på tisdagkvällar som hålls ute på Bosön i en del av satsningen av 08fri masters i syfte att få fler +35 att komma i rörelse och sammanhang. Även här är förstås du välkommen att hänga med. Hör av dig till mig så guidar jag dig rätt för hur anmäla osv.

The Lovers

Onsdagar vill jag i alla fall en del av dagarna under hösten vika undan och dedikera för vår app och kommande Labb. Våra dinner Projects. Och mera undersökande och utvecklande. I syfte att kunna dela med oss mera till er.

Minns att vårt arbete med The Lovers utgår från tanken att hjälpa relationer att stärkas och växa. Och toppen är ju om detta arbete får ta plats och ske NÄR ni är på topp i er relation. Inte när ni är på nervägen och behöver hjälp. Utan se till att påminna varandra om att ta lite stöd och finn inspiration när ni har det toppen.
Och visst vet du att det finns sextips i vår app också? Och här också så klart.
Mera höga klackar för mig även på onsdagar. Så att jag kommer i stämning för att skriva sex tips.

Vill du träffas för coaching så finns det även utrymme för detta på onsdagar och även fredagar.

Keramik

Torsdagar spenderas på Söder i keramikverkstaden med Helena och gänget. Men redan nu vet jag att jag dessutom kommer att få dreja sista helgen i augusti då Tortus kommer till stan för att hålla kurs. Och så är det en av mina drejkompisar som har skaffat sig en egen studio med ugn så kanske, kanske att det blir tillfällen där med för mig. Och maken. Han har visat talang även i denna gren. I somras drejade han sin första kopp med öra och nu väntar vi på att kunna bränna den och glasera den.

Nej, så mycket högklackat vid drejskivan blir det inte….


Coaching, ledarskap och mentorcoaching

Fredagar blir min arbetsdag med klienter i första hand. Sedan finns det gott om utrymme att styra om detta för grupper, skolklasser och större sammanhang som jag befinner mig i. Är du nyfiken på att träffa mig för coaching? Hör av dig!
Jag jobbar inte heller här med så höga klackar, men man ska aldrig säga aldrig.

Lördag och söndag

Kolonilott. Hundkärlek. Relationsmys. Vänner. Samtal. Bara vara.
Och ja, höga klackar så mycket jag bara kan. För mig är de ett sätt att känna mig som den kvinna jag vill vara. I min relation. I världen. För mig. För andra.

2 Comments

 1. Catharina

  Hej, vilket fint veckoschema!! Ha en fantastiskt höst med alla dessa härliga aktiviteter. Kramar

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack – ja, det är för mig en skön känsla att ha delar av veckan “klara och planerade” även om det finns nästan hur mycket utrymme som helst för mer. Kramar tillbaka till dig och B!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *