3 år med fokus på sex

Inte hade jag anat att den där dagen för tre år sedan då maken låg febrig i sin mykoplasma och jag hostandes med min, med en oemotståndlig lust till sex, skulle mynna ut i en (nästan) daglig dos av sex med varandra.

Dagligt snitt >1

Nästan dagligen säger vi, och maken som räknat vet att det är ca 55 dagar som vi inte haft sex de tre senaste åren. Vissa dagar har vi som sagt varit för arga på varandra och vissa andra har vi helt enkelt inte varit i samma stad. Totalt antal dagar är idag 1096 st. Många av dagarna har vi haft sex mer än en gång per dag så har vi långt överträffat de där 55 som vi missat på ett eller annat vis. Vårt dagliga snitt är alltså strax över 1.

Fortsatt fokus

Det lyft som vi fått i att känna oss mer sexiga, jobbat med våra ärvda mönster kring sex och de normer vi vuxit upp med, ja allt jobb vi har gjort sedan sexet blev så viktigt för oss är något vi inte vill bli av med. Vi vill fortsätta lägga fokus på denna del i vårt liv som får oss att växa som individer och som par. Enskilt och tillsammans.

Så ni som framöver kommer att få en inbjudan till vårt Dinner Project….där kan det hända att vi pratar mer om sex än vad vi gjort tidigare. För genom att starta orden och tankarna kring sex så händer saker i dig och i din kropp. Vill du vara med oss i samtalen en sådan kväll? Skicka oss ett kärleksbrev 😉

…du har väl inte missat att det är #fucktober?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *