oops…hörde de oss?

I veckan som gått har jag gått Level 1 samt Level 2 i en utbildning i Gottman-metoden. En metod för att hjälpa par att ha bättre relationer. Det finns mycket forskning bakom metoden, och själva metoden som jag numera alltså har lärt mig (behöver och vill träna mer förstås) innehåller interventioner som hjälper par att stärka sina svagheter i relationen samt att öka de delar som forskningen visar är positiva attribut för att få relationen mer hållbar och gladare.

Det har varit två otroligt lärorika kurser. På zoom då Covid ställer det för oss med resor och fysiska träffar. I annat fall hade vi spenderat veckan i Amsterdam. Nu blev det hemifrån, med hemläxor före samt två zoom-klasser per dag. Samt de där manualerna som vi kikat in men ännu inte läst helt och hållet. Mycket jobb, mycket kunskap och så mycket klokhet.

Och som du vet har vi ju haft ett bråk och i och med det vill jag ha lite mer sex än vanligt. Eller i alla fall mer på mina villkor, med mina fantasier, önskemål osv…och en morgon när jag öppnat zoom, satt jag och väntade på att Julie (kursledaren) skulle öppna och släppa in oss. Mina lurar var inkopplade men låg i mitt knä. Jag satt och pratade ganska högt med maken som satt på sängen och jag i soffan. I sladden till mina lurar finns en mikrofon.

“- I need you to fuck me like you mean it, like I am your number 1!” säger jag bland annat, högt och tydligt. Ser samtidigt i ögonvrån att alla kursdeltagare och Julie redan syns på skärmen. Julies röst kommer igenom mina lurar.
“- Tess, we can hear you!”
Jag rodnar – tar på mig lurarna och mimar till maken “I love you!” och hoppar in i kursen till allas leenden.

Behöver jag säga att jag fick som jag ville med sexet? Och att kursen nog blev lite bättre efter att alla hört mig?
Det fick jag ofrivilligt bjuda på och det gav en ökad villighet till att våga blotta sig i de rollspel vi provat. En ökad villighet i att våga göra bort sig. Och mer sex på mina villkor 😉

min fina själ, fångad av maken dagen efter det där oopset…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?