Du är så snygg!

by | Nov 20, 2020 | Artiklar | 0 comments

Så skulle jag ju sagt alla de där gångerna när Lisa, Yvonne, Susanne, Maria, Karin, Cecilia, Carina med flera till mig säger hur fin, vacker, snygg jag är. Typ nästan oavsett hur jag sett ut. Fast lite extra när jag har piffat mig. Och när någon av dem ser mig och ser ATT jag piffat mig och säger det – jamendå blir jag ju ännu mer glad och piffar mig lite till nästa dag igen.

Bättring från mig helt enkelt. Jag vill och ska den kommande tiden uttrycka min uppskattning över sånt jag ser som jag uppskattar och gillar. Inte bara vara den som säger tack när jag får en komplimang utan strössla det runt om mig också.

För inte bara jag behöver ju en uppskattande blick och ord av mina medsystrar, det är även du värd.

Så – ifall dina och mina vägar inte korsas i en snar framtid, vare sig irl, eller på sociala media – här kommer min uppskattning till dig redan idag.

Du är så snygg! Jag gillar ditt sätt att le, och hur du väljer att dela med dig av dina gåvor till världen.
Och btw – sass that gorgeous ass – I love it!!

PS: Fotocred för svart-vita toppfotot till bästa Fotograf Sandra Bosdotter så klart!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *