Perel, Schnarch och Gottmans

Det låter kanske som en Bellman-historia i dina öron, men för mig är dessa efternamn de mest inspirerande i min utveckling som relationscoach. De inte bara inspirerar. De vägleder. Visar på olikheter. Lyfter fram nya perspektiv. Bekräftar. Bevisar. Har forskning och väl beprövad erfarenhet att luta sig emot.

Det är lätt för mig att luta mig emot dem som en samlad trupp. Svårare dock att luta mig emot dem när maken häromdagen, återigen, frågade mig vad som förbinder dem? Var och i vad som de pratar om samma sak, ger samma råd, kommer till samma slutsats. Där är jag fortfarande i ett utforskande.

Esther, David, John och Julie – tack för ert arbete, er inspiration, att ni är som guldgruvor för oss att gräva i.

Om du visste…

…att ett par i genomsnitt väntar 6 år innan de tar hjälp för att få en bättre relation.

Vad skulle få dig att ta steget redan idag till att ta hjälp?

Ni kanske ännu inte upplever att ni “behöver” det – utan kanske ser det mer som ett årligt tandläkarbesök, eller serviceunderhåll för bilen. Fast för er relation.
Eller så är ni mitt i de där 6 åren som pågår.
Eller redan nu att ni är redo och som bäst håller på att kika på olika alternativ.

Vad skulle få er att ta steget att boka in mig/oss eller annan aktör?
Jag är nyfiken på ditt svar, din tanke, din reflektion.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget