Vårt sex idag och sexet tidigare

Häromdagen frågade maken mig på hundpromenaden om jag kunde minnas vilken sorts sex vi hade tidigare, iInnan vi kom in i denna maraton-sex som vi ännu inte hoppat av. Jag blev lite nollställd och blev tvungen att tänka efter ordentligt.

Började mitt svar lite trevande. Med att säga att det var bra sex vi haft. Att vi redan tidigt fantiserade tillsammans under vår sexakt. Att vi tidigt i vår relation provat mycket olika saker och positioner. Att vi haft mer sex i vissa perioder än i andra. Ja, jag vet att det var mest maken som initierade under de flesta perioderna. Vissa av dem hade vi inte så mycket sex som han ville, men i vissa andra perioder var vi båda mer nöjda/tillfreds med hur vårt sexliv var.

Trevade vidare med en fråga tillbaka. Vad tycker han?
Då kom ett annat svar inom mig som genast ville ut. Maken hann inte svara innan jag bubblade vidare. Inte lika trevande, utan mer säkert.

“I’m making you a priority in my life and will continue to court you and learn new ways of making you happy.”

Vårt sex , som vi har nu, innehåller en helt annan intention än vad vi tidigare haft. Jag har funnit en sexkraft och ett sexdriv inuti mig. En kraft och ett driv som jag inte hade tillgång till, lika mycket förr, som nu. En kraft och ett driv som jag använder för att njuta och ta för mig. Använder för att initiera och visa att jag vill ha sex.
Jag, och vi, lär oss nya saker för att stimulera och njuta tillsammans. Jag lär mig att jag älskar att dyrka din kuk. Att det är en otroligt stor skillnad på varifrån min intention kommer när jag ger dig njutning.
Både för dig och för mig. Intentionen är en av de stora skillnaderna.
Vi finner nya sätt att flirta och nya saker att göra som vårt dagslånga förspel. Vi njuter mer av ögonkast med löften om mer. Det där leendet som möter mitt som också utlovar mer njutning i snar tid. Vår intention att ge njutning och ta för oss av njutning har nått helt nya höjder och det är nog dessa som utgör den stora skillnaden. Från tidigare till nu.

Samtidigt är vi rörande överens om att vi troligtvis aldrig (läs mindre än 5 gånger på 28 år) haft dålig sex med varandra. Det blir minst ok. Till 80% riktigt, riktigt bra och de där sista 20% blir magiska. Och jag vill ha dig mer än någonsin.
Sexuellt.
Intimt.
Nära.
I vår magi.

PS. Bilden ovan är ej en bild på oss. Men orden tillsammans med bilden säger mycket om oss.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?