I´m so excited

Ja, ni hör kanske The Pointer Sisters stämmor sjunga och musiken som följer med. Och precis så känns det just idag. Det blir fullmåne ikväll. Vi checkar strax in på färjan i vår hytt. Och styr kosan mot Gotland och Villa Salthamn.

Det är där det ska ske. Vår allra första pilotomgång av ett relationsprogram. Vårt relationsprogram. The Lovers Relationship Programme. Vi kör Corona-safe och restriktioner så klart. Huset kommer inte ens vara fyllt till en fjärdedel av dess kapacitet i bäddar och utrymmen. Så då passar det ju så himla fint att den som deltagarna ska göra övningarna med under helgen är sin partner. Ingen annan än sin partner.

Vi är så nyfikna, nervösa, glada, upprymda och stolta (visst kan man få vara lite stolt redan innan ?) att det är på g och på riktigt!

Vi har jobbat och slitit med material och innehåll. Sytt ihop dagarna med övningar, samtal, presentationer. Petat in lite pauser och måltider. Och verkligen gått all in på att Gottmans forskning poängterar att “Massing & Fading” är ett framgångskoncept i relationscoaching och relationsterapi.
Massing som i att det kommer bli sjukt mycket innehåll att ta hand om och processa i varje deltagare.
Vi är redan nyfikna på vad våra deltagare kommer att säga till oss i sin feedback efteråt.

Och du, detta är ju inte det enda vi har på g….idag laddade jag just ner filer från We-transfer från Alden Lake Productions som har klippt ihop vår första säsong av Snippets. Tjohoo – vi släpper dem före Alla hjärtans dag. På svenska enbart, än så länge.

Tills vi hörs igen – tack januari, tack för att du hittat hit, tack för att du hejar på oss och håller tummarna för vår pilot!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *