My HB, My BF, My everything

Idag fyller du år. 52 år. Grattis min älskade make!! I love you!

Jag önskar att vi idag skulle slippa hårda ord. Men även vi har konflikter som ställer saker på sin spets. Även idag.
Jag är glad att vi har snälla, mjuka och uppmuntrande ord också. De gör att det där skavet som uppstår, den där känslan av att inte veta vart denna konflikt ska ta vägen, de mjuka orden gör att jag har tilliten till att våga slängas ut i tillväxt och utvecklingscykeln. De mjuka orden och din önskan om att vilja oss väl. Min önskan om att vilja oss väl och mina mjuka ord – jag hoppas att de når fram till dig. Att din emotionella bankir har öppet. Lördagsöppet. Söndagsöppet. Kvällsöppet. Nattöppet. Vi är ett himla bra team.

Att vi skulle ha åstadkommit, upplevt, erfarit och genomfört allt det vi har gjort tillsammans och på egen hand sedan vi träffades den där septemberdagen på Årsta IP, det hade jag då aldrig kunnat förutspå. Jag kände redan då att vi i samkraft kunde flytta på berg. Och det kan vi. Just nu är dessa berg, inuti oss. Och att flytta berg tar ibland en himla lång tid. Låt oss påminna oss om kraften vi delar. Låt oss fortsätta med mjuka ord. Låt oss lita till vår välvilja, även i stunder när det är mörkare.

Jag är tacksam att du finns i mitt liv, att du väljer att vakna med mig varje dag.
Tacksam över att vi nu prövar på nya vägar tillsammans. Podcast. Par-kurser. Parcoaching.
Tacksam över dagar och nätter. Stunder tillsammans. Våra barn. Vår vovve. Vårt hus. Vårt fantastiska sexliv. Våra kroppar som håller (än så länge). Våra vilda fantasier. Vår upptäckarlusta. Vår nyfikenhet. Vår aptit på livet. Våra resor. Våra “let’s get lost together”-stunder. Våra skratt. Våra tårar. Tacksam att få vara din.

Happy birthday My HotBoy, My Best Friend, My Everything! Let me be your best birthday gift ever <3

Tacksam över detta och alla våra kommande liv tillsammans <3


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?