Vår podcast är live!!

Att fira en framgång eller något en genomfört brukar jag få påminna mina coachklienter om.
Nu kan vi säga att vi har firat vår första pilot-prototyp av The Lovers Relationship Programme.
Genom att släppa Säsong 1 av vår version av podcast – Snippets!!
(lovar att återkomma med mer Piloten och om hur det var och gick)
Du hittar våra Snippets än så länge på Podbean, Spotify och Apples Podcast.

Så, ja – det var ett firande på riktigt för oss – vi hoppas att du ska gilla vår version av podcast förstås och lyssna om och om igen. Gärna med din partner. Gilla podden i den lyssnaren du använder. Och gärna kommentera. Om du gör något eller allt detta så kommer Snippets att hamna högre upp i ranking systemen och vips når våra små visdomsord fler människor. Så tack i förskott för att du lyssnar, delar, gillar och kommenterar.

Som Seth säger har vi verkligen gjort. Vi har skeppat, trots att vi finner att vi har blandat ihop siffrorna och säger fel i en episod eller två, eller fler. Men det är inte det viktiga i sammanhanget så jag avslöjar inte ens var missarna är för de gör inte den skillnad i din relation med din partner ändå.

Kommande säsonger är på g så fort vi har fått vårt ljudkort. Om det dröjer får vi köpa in lite fler timmar av Jakob och Thomas som hjälpt oss med musikslingan och att sätta samman allt. Då får de komma och lyssna till oss när vi pratar och reflekterar om de olika teman som är på g.
Vi har idag provmanus till i alla fall 6 st säsonger till och vår ambition är att dessa även ska finnas tillgängliga i engelsk version så snart vi har möjlighet. Innehåll? Alltifrån sex (så klart!), till varför parcoaching, vikten av att vara vänner i sin relation, behålla passion, lust, nyfikenheten och intresset. Med mera.

Vi är såklart även öppna för att ta in era önskemål och frågeställningar kring något som ni brottas med i er relation. Kanske kan vi komma med perspektiv och inspiration som får er att se på er brottningsmatch som att ni faktiskt satt utanför ringen och inte var i den. Från den positionen är det oftast enklare att bryta mönstret och ta ett helt annat danssteg tillsammans.

Kom och dyk in i våra Snippets med oss!!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *