Våra bästa bråk-tips

Något vi har delat med oss av till er är våra bråk-tips. Alltså hur du kan lära dig att hantera de konflikter som uppstår och handskas med dem.
Vi vet att de flesta konflikter är evinnerliga och omöjliga att lösa.
Vi vet även att det finns bättre sätt att hantera dem.
Vi vet också att alla långa relationer har konflikter.
De är en viktig del i utvecklingen av både relationen, och även av er som individer.

Vår första säsong 1 av vår podcast Snippets, innehåller också dessa bråk-tips. Och delar av tipsen finns även med i vår app, The Lovers. Och så nu på onsdag. Den 24 februari är vi med och pratar om detta även på ett digitalt och gratis Zoom-event tillsammans med appen Relate Boost. En app för par som vill bli bättre i sin relation. Samma intention som vi har i vårt arbete. Så klart att vi sa JA när Philip frågade oss.

Du kan också vara med och delta, lyssna, titta. Du måste bara anmäla dig i länken nedan, så får du en zoomlänk till eventet i din mail. Nej, du måste inte göra något under själva eventet. Vi uppskattar att få se dig, kanske du vinkar till oss, eller säger HEJA HEJA! Och tänk om, ja, tänk om du skulle lära dig något nytt, eller få något bekräftat, eller kanske falsifierat. Vilken kväll vi skulle kunna ha ihop.

Anmäl dig till Zoomträffen via Relate och denna länk!

Så – klicka ovan.
Anmäl dig.
Joina oss i att levla upp i din relation.

Lär dig att bråka schysst, reparera och underhålla din relation!

PS. Japp, vi har inte kommit på allt detta själv. Utan lyssnat, lärt och adapterat utav John & Julie vid Gottman Institute.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *