En kyss på nacken av kollegan

Nyklippt. Vid köksbänken. Jag pysslade med kaffe. Kollegan kommer gåendes. En nick mot varandra och ett litet leende. Han passerar bakom mig. Lite närmare än vad som behövs i utrymmet där i det öppna köket.

I nästa sekund är han tillbaka. Bakom mig. Stilla. Jag känner hans närvaro och får en önskan i min kropp. Mitt underliv vaknar. Alla mina sinnen förstärks. Jag blundar. Vad ska ske?

Hans läppar mot min nacke. Den som nu syns tydligt då mina långa lockar fått falla för saxens vassa egg. Läppar som flyttar på sig. Långsamt. Som bjuder in till mer. En rysning. Gåshud. Ett starkare, längtansfullt uppvaknande av mitt underliv. Kom närmare ropar mina bröstvårtor – Håll om oss! Nyp oss!

Ett par fingrar längs kurvan av min nacke ner längs min tshirt. In under kanten. Kanske anar han att jag inte bär en bh? Oj, han känner det nu. Hans kropp mot min rygg. Nära. Jag andas snabbt. Högt. Njuter. Mitt i stunden.

Han ger ifrån sig ett litet ljud. Som en liten njutningsfyllt suck. Eller ett lite högre andetag. Jag tolkar det som positivt. Som att vi delat en stund i upphetsning och njutning. Galet skönt. Upphetsad och levande. Levande. Så känner jag mig. Och önskar att alla fick ha en sådan kollega.

Längtar tills nästa arbetspass med honom. Nära min nacke.

Edited in Prisma app with Mononoke

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?