sjung om…

by | Jun 18, 2021 | Artiklar | 0 comments

Först ett jättegrattis till minstingen som nu är klar med gymnasiet och sitt teknikprogram. Heja dig! Och ja, jag tror verkligen att du kommer att göra det bästa av din framtid. Precis som du hanterar din nutid.
Jag är en stolt och glad mamma som får vara mamma till dig. All kärlek och lyckönskningar i ditt liv!
Och ett lika stort grattis till din älskade flickvän – studentutspring och firande samma dag!

Sedan ett jättegrattis till äldstingen som nu är klar med sitt kandidatprogram, FEP, i praktisk filosofi. Fasen vad det gått fort. Och så spännande att du redan har bestämt dig för nästa steg till hösten med filmskola. Tjohooo och njut i sommar och av nya utmaningar. Älskar dig massor som den mamma jag får vara till dig.

Och så kom den där dagen, tillika min 52-års dag, då vi bestämt oss för att fira och fira och fira. Utomhus, bredvid vårt hus. Tack och lov kunde vi låna ett gigantiskt tält av rugbyklubben. Stolar och bord från svåger och svägerska. Hyra glas och andra attiraljer. Baka enorma mängder kladdkaka. Köpa dryck från Törst och bubblor från det statliga. Köpa wraps från restaurangen nästgårds. Fixa, dona, möblera. Och hoppas, hoppas innerligt att den där regnprognosen skulle ändra sig……

Helgens skyfall i Stockholm historiskt: ”Extremt regn”

Lördagens skyfall i Stockholm är ett av de högst uppmätta under 60 års mätningar i staden, skriver TT. I Högdalen uppmättes dygnsnederbörden till 81,9 millimeter. Bara vid ett fåtal tillfällen har dygnsnederbörd över 80 millimeter tidigare uppmätts i Stockholm. 
– Det var ett väldigt extremt regn och det är väldigt ovanligt. Det var en av de större regnmängderna som har uppmätts i Stockholm under ett dygn, säger Alexandra Fleetwood, pressansvarig på Stockholm vatten och avfall (SVOA), till TT.

Saxat från nyheterna på Omni

……..så blev det inte. Det regnade på natten till lördagen. Och även under firandet. Men vi gav inte upp. Vi firade på och det blev superfint. Utomhus. Med avstånd. Med många med antikroppar. Och de unga som ändå hänger nära i grupper både i skola, träning och annan fritid.

Själv var jag så hyperstressad. Nära nog i två veckors tid. Ingen känsla av kontroll alls. Inte ens på kladdkaka-nivån. Men när de första gästerna kom kl 13.00 och solen sken. Ja, då släppte jag taget och följde med. Alla hjälpte till att se till att det blev ett fint firande. Nu, så här ett par dagar efteråt är jag lugnare. Släppt taget om planerande. Kolla upp. Om firandet och dess eftersvallningar (läs lämna tillbaka lånat och hyrt).

Landar istället i en del görande och bocka-av-listor kring våra produkter, appen, podden, bloggen, namnbyte på AB, marknadsföring på sociala medier, mailutskick, bok-tankar, etc…..
Ser fram emot en välgörande road-trip med favoritmaken och bästa pappan till våra finaste söner i juli!

Hunter – bra jobbat av oss också – PUSS!!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?