Yihoo – firar 500 fakturor i eget bolag

Ännu en bra anledning att fortsätta firandet som startade i helgen. I dag fylldes det på i och med att jag skickade min 500:e faktura i egen regi. Stort för mig, fast inget jag gått och kikat på eller ens tänkt på. Det dök upp i stunden jag skickade fakturan imorse och matar in siffran 500. Wow! Heja mig!

Mina fakturor i mina år i eget bolag har varit i väldigt olika storlekar. Där mer än 85% avsett en summa högre än 5000SEK. Men samtidigt endast 5% avsett en summa högre än 100TSEK. Många bäckar små…..

Att fira är viktigt

Jag brukar ofta fråga människor hur de ska fira. För att just visa på vikten av att fira. Det är viktigt i mina ögon.

 • Det är ett sätt att vara självsnäll – att ge mig själv cred och uppskattning för att jag nått så här långt.
 • Det är ett sätt och en plats att ge mig själv utrymme att ta nya tag – rikta om och sikta på nya mål och utmaningar.
 • Det är ett sätt att umgås med nära och kära – en anledning att dela med sig av sin glädje.
 • Det är ett sätt att njuta av frukterna och kika bakåt på resan som tagit mig hit.

Fredag

Då firade vi att vi startar ett projekt att visa upp våra videos som vi filmade i somras. Videos för att visa vårt bolag The Lovers AB för er. En gång i månaden kommer du att få se en ny video på vår FB-sida, och på vårt Instagram och vår Linkedin. Följ oss gärna där om du är nyfiken. Vår Augusti-video handlar om parcoaching och dess verktyg att hantera era konflikter.

Ett annat stort firande var kvällen med en rugbymatch. Där bästa maken var tränare för matchen och yngsta sonen spelade med sina jämnåriga kusiner. Innan matchen var slut hade inte bara snabbaste maken kommit på och spelade på positionen bredvid sonen. Båda två som centrar. Dessutom spelade nu även makens två äldre bröder tillsammans med äldsta brorsans söner. Så på positioner från andraled (äldsta broder + son) till nummer 8 (mellanbror), nummer 9 (yngsta sonen till äldsta brorsan) och vidare till maken och vår yngsta i centrarna. Wow!
Vilken stolthet och lycka att få se dem spela. Avundsglad för deras upplevelse på planen och samtidigt en stark önskan att få uppleva samma med mina söner OCH maken. Vi får se till att sätta ihop en vänskapsmatch helt enkelt. Plus få vår äldsta son att börja spela igen. Känslan i mig när jag såg Erik B spela med världens största leende är oslagbar, jag känner så igen mig. Jag fick ju känna på det lite grann i juni när vi spelade Veteranmatchen i Ronneby.

Lördag

Firandet fortsatte och vi begav oss mot Uppsala för en tripp till Bror Hjorts hus och se utställningen med Jan Stemarks bilder (slutade igår). Som vi båda är så förtjusta i. Och senare för att fira en vän som fyller 60 år. Festklädda till tänderna var typ alla gäster för nu har vi varit så utsvultna på fest. Och önskemålet var att vi alla skulle vara uppklädda i svarta långklänningar och svarta kostymer.

Söndag

Ett mer stillsamt firande i förskott av svärmor. På terassen med mini pavlovas och hundpromenad.

Idag

500 fakturor – Yihoo – heja mig!

2 Comments

 1. Franck

  Jag har skrevat färdigt nu.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Här eller här? 🤣🤣

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *