ert sex & er relation triggar oss

Fick vi höra häromdagen. Och så ett skratt. En självinsikt som bubblade upp till ytan hos den som sa det. Kanske innehöll självinsikten något gott för henne. Vi hoppas det.

Vi förstår att ni kan bli triggade

Vi förstår att ni kan bli triggade av oss. Att vår kärlek. Vår lust. Livslust. Sexlust. Dela med oss lust. Vara nakna i tidningen-modiga. Synas i media-modiga. Det triggar er. Inte alla. Men många.

Några är ni som är modiga hejaklacksledare till oss också. Och många av er som inte ens vågar säga bu eller bä.

Vi vet att vi triggar er. Vi ser det som ett sätt att vara förebilder. Så att fler kan nås av självinsikter.

Det krävs mod att undersöka vad som triggas i dig när du möter oss. Det krävs kanske verktyg. Och det krävs framförallt en vilja att inte vara lat och lägga triggningen hos oss.

Vi är inte här för att rädda världen åt er. Åt dig. Men vi kan definitivt hjälpa dig och er med verktyg när ni så önskar.

Vi kan också bli triggade

Särskilt av varandra. Vi sa det till varandra när vi fick höra orden ovan häromdagen. Att vi triggade denna person. Då sa vi att nu är det dags att vi påminner om att vi kan bli rejält arga på varandra. Tappa fattningen. Säga elaka saker. Vara elaka. Tappa bort precis alla verktyg vi skaffat oss. Vara sura i flera dagar. Vara jättejättearga en kortare stund. Gråta krokodiltårar. Säga nya elaka saker. Be om förlåtelse. Vara elaka igen. Triggade av varandra.

Samtidigt som vi även kan skratta åt våra eländiga stunder. Lära oss av dem. Ha konfliktsamtalen när vi är lugna. Stötta varandra. Pusha varandra. Älska varandra. Och på riktigt förlåta oss själva och den andra.

Men så arga och triggade av er blir vi sällan. En kort stund kan det blixtra förbi något, men sällan att vi är arga på er. Eller triggade på riktigt.

Men du

Jag hyser tilltro till orden i bilden över. Att människor som tänker fritt kring sex, tänker friare kring allting. Och sällan (med denna tankefrihet) faller de för triggningen. Så kan du redan idag tillåta dig att tänka friare kring sex?
Kanske är det som en annan väninna fick i uppdrag av mig – att tillåta sig själv att ha sexfantasier varje dag.
Vad händer då med dig? Och ditt triggande av oss?

Vad gör ni och vi av triggningen framåt?
Det är jag nyfiken på.

2 Comments

 1. Liw

  Så bra skrivet!! Ni inspirerar! Jag fullkomligt älskar citatet ovan. Det tror jag på till 100%. För det händer något nästan magiskt när man fullt ut släpper loss sina fantasier och därmed vad man tänder på och vem man är sexuellt. Då blir man mer openminded på flera plan troligen för att då har dörren till det känsligaste redan öppnats. Och det steget är stort för hela ens person. Stor kram

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack! För kommentar och att vi får vara din inspiration. Det gör oss glada. *ler*
   Ja, sex är ju en av vägarna till mer öppenhet, alltså att våga prata om sex. Men även andra ämnen som är tabu kan vara av samma kraft. Som coach gäller det för mig att kunna se vilket ämne som är nyckeln till att öppna upp dig. Och det är ofta en spännande resa i ord, tankar, insikter och visdom. För både mig som coach och den coachade.

   Du har möjlighet att höra av dig om du blir nyfiken på coaching med mig eller med oss.
   Kram tillbaka

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?