Vi eller Aldrig – svtplay

Se den inte.

Vi nördar ju in oss på allt som handlar om relationer och relationsskapande. Särskilt i romantiska relationer. Så när vi såg trailern till denna dokuserie så blev vi lite lockade. Men maken gav upp efter 4 avsnitt. Och jag tittade klart när han var bortrest. Samtidigt som jag pysslade med annat. Serien fick gå lite i bakgrunden och fick ytterst lite av min uppmärksamhet. Men ändå. Se den inte.

Jag hoppas att det vi som tittare fick ta del av var bara en bråkdel av den hjälp paren fick. Jag hoppas att båda terapeuterna gav betydligt mer verktyg och hopp, men även var tuffare för att skapa självinsikter, än vad programmet visar. Jag hoppas att paren växte i sin relation. Jag hoppas att individerna växte som människor.

Men jisses vilka rookies på relationer de var när de kom.

Jag fattar att alla inte kan vara medvetna i alla sina val. Jag erkänner att jag är en som nördat in mig på relationer. Ja, jag gör fortfarande en hel del missar. Trampar snett. Faller i konflikt. Re-agerar. Ändå kan jag göra medvetna val. I flera stunder.

Låt ditt medvetna val bli att inte se serien.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget