Upprymd (kåt) på livet

Idag är det fyra år sedan jag åkte hem från uppdrag på en skola. Stannade på hemvägen för att storhandla. Köpte kanelbullar. De smakade inget vidare. Sen hem och stupade i säng med mykoplasma. Hög feber, hosta som en dubbelsidig lunginflammation. Och en upphetsning, upprymdhet, kåthet i kroppen i princip varje dag sedan dess.

AROUSED

Det engelska ordet AROUSED ligger mig varmare om hjärtat och beskriver bättre det jag upplever sedan de där dagarna av hosta. Hur jag typ hostade loss varenda spänning jag någonsin haft i bäckenbotten. Hur jag sedan dessa dagligen kan andas HELA vägen ner till könet. Hur jag sedan fyra år har kunnat hålla min “njutningsgryta” puttrande och min sexuella energi i kroppen i en betydligt högre och mer påtaglig frekvens än någonsin tidigare.

Jag har känt mig AROUSED nästintill dagligen.

Therese Tess Mabon

På svenska skulle jag snarare kalla det upprymd än upphetsad. Inte heller är kåt riktigt rätt beskrivning. Det ger mig en härlig känsla i kroppen. En som jag finner en stark och trygg bas i. En känsla som gör att jag liksom kan rida på vågen av sexuell energi under min dag (nästintill oavsett vad jag gör). Att den där sexuella energin som ger min upprymdhet även kan användas i mitt “vanliga liv”.

En energi av kraft, trygghet och härlighet. En sexuell energi och upprymdhet som jag kan känna inuti, men som troligen få kan ana utifrån. Jo, några kan nog upptäcka den, men långt ifrån alla.

4 år i ökad sexuell energi

Samtidigt som jag varit i denna ökning av daglig sexuell energi har jag även vandrat in i klimakteriet. Blivit klimakteriehäxa, inte känt igen mig. Maken har inte känt igen mig. Gråtit floder. Hamnat i djupa dalar. Och kroppens signaler har varit helt oförståeliga. Och jag kan inte ens tänka mig hur det skulle ha varit för mig utan den kraft som den sexuella energin med upprymdheten har givit mig. Eller så är det helt tvärtom. Att den skapat hinder för mig i mitt klimakterium. Jag kommer aldrig att få veta, det spelar ingen roll.

Jag är otroligt tacksam över att det har blivit 4 år av ökad lust, ökad kåthet, ökad upphetsning, ökad upprymdhet. Jag är också otroligt tacksam för att maken har hängt med mig. Att vi båda två verkligen har prioriterat vårt sexliv och min ökade lust har tagits emot med glädje hos honom. Kanske inte riktigt de dagarna då han har varit riktigt sjuk i nästan 40-graders feber dock. Men i stort sett alla andra dagar. Att min lust och sexuella energi skapat en ny nivå i vår relation är så tydligt också. Den var efterlängtad. Inte bara hos min make utan även hos mig. Fast jag visste inte alls att den skulle ge mig så mycket.

I början hade vi daglig sex, ja typ i tre år. Numera har vi det också, men vi har även fler dagar utan. Prioriterar fortfarande för att unna oss att fortsätta ha en förhöjd sexuell energi som kraft i våra kroppar och sinnen. Vi unnar oss att ha vår sexuella gryta puttrande, så att när vi önskar kliva in i sex-akten så har vi närmare till den.

Delar av detta delar vi med oss av till flera genom olika intervjuer och vår parcoaching. Genom vår podd och genom olika texter här och på vår hemsida The Lovers. Genom tips, genom coaching, genom att berätta om oss.
Hoppas att vi får inspirera dig i din relation. Och du, bjud in mer upprymdhet i ditt liv.

Tess och Hunter i media

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *