Burleskpremiär inför publik – WOW!

by | Dec 16, 2021 | Artiklar | 0 comments

Äntligen har min burleskpremiär skett! Alltså i min karaktär – Nikki Nuts (du hittar Nikki på Insta här)!
Inför publik med mina goa burlesksystrar i nivå 3. Plats – Marikas Dansstudio.
Det var en drygt 90 minuters lång showkväll där både grupper framträdde samt Solo-nummer tog plats.
Vi glittrade och log konstant (och initialt nervöst) från kl 15.00 när vi gjorde entre i backstage-rummet tills att vi lämnade AB (After Burlesk) på LÁvventura sent på kvällen.
Natten som följde sov jag djupare än jag gjort på flera veckor. Omedvetna spänningar som släppt, nervositeten och fjärilarna i magen som fått utlopp under showen fanns inte längre i kroppen. Och den ville djupt och återhämtade sig.

WOW!

Det var en så härlig upplevelse. Dels att få genomföra inför publik det som vi nu tränat på i flera månader. Dels att få möta publikens ögon. Dels att få framföra i någorlunda synk med min grupp. Vi var 9 st på scenen samtidigt så det var utmanande för Pelle som fotade oss. Jag tror att jag hade ett konstant leende hela tiden på scenen.

Jag ser redan fram emot vårterminen och som bästa fröken, Miss Diamond, säger: Vi har en glittermorot att se fram emot i vår. Så boka redan nu in 21 maj i din kalender för då kör vi på Maximteatern!! WOW om något!!
KÖP KÖP KÖP dina biljetter här!!

Tusen tack och guldstjärnor

Hela julshowens artister och dess fabulösa tränare i mitten
Miss Diamond och Miss Mouse

Till alla ni kvinnor och män som är med mig på denna livsbejakande resa. Ni som hänger i samma grupp och tränar. Du som är läraren. Du som finns i communityn. Du som hejar på i bakgrunden. Du som vågar kommentera och skicka kärleksrop. Det värmer och uppskattas enormt!
Tack till Marika som ger oss plats att träna på – och som även ger oss plats att synas på!
Kanske kan jag ge dig mod att anmäla dig till nybörjare till våren? Anmälan ligger ute nu!!

Och jag är anmäld till minst en kurs i vår, kanske två….så, ses vi?

Bästa 3:an – vi som uppträdde till “But I am a good girl”

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *