en vanlig tisdag eller?

by | Feb 22, 2022 | Artiklar | 0 comments

Idag är det den 22 februari år 2022 i den kalender jag följer. En vanlig tisdag skrev en vän, en annan att detta är två veckorsperiod som inte funnits på 11 000 år och inte kommer återkomma på länge och en tredje skrev om vad den skulle göra för ritualer för att ta tillvara på dagen.
Oavsett om du är en som tror att detta är en vanlig tisdag eller ej så lockas jag av att tänka lite större. Det är skönt och härligt, samtidigt som det är mystiskt, svårt att förstå och kanske lite skrämmande. Jag gillar den kontrasten. Detta avser jag göra men min dag idag för att låta det större vara en del av mig. Och tvärtom.

22/02/2022 kl 22.22

Då vill jag ligga nära maken. Ligga sked nakna och prata. Både med kropparna och med orden. Även med tankarna.

Dessförinnan…

…hägrar en middag hos fina Karolin som jag i december gjorde RTT (rapid transformational therapy) hos. jag kan varmt rekommendera ett hypnos-besök hos Karolin. Värt varenda öre! Du finner hennes recensioner här och jag kan alltid förmedla kontakt. Det kommer att bli en middag med endast kvinnor. Jag kan nog lova att samtalet kommer att handla om det större snarare än det mindre.

…sömnadsarbete då morgonrock och handskar ska “blingas” inför vår show lördagen den 21:a maj på Maximteatern. Biljetter hittar du här!

…träning av vårt solonummer kommer vi även att göra idag också. Vi ställer i ordning hemma i vardagsrummet och använder oss av ipaden som spegel så att vi ser vad vi gör samt spelar in oss och finslipar på vår teknik och mötet med er som publik. För vi ses väl på teatern?

…en vintrig promenad med mina bästa! Snowy som gillar att spåra i snön och maken som är ett år äldre och visare.

…knyta knutar på ett snöre. En övning jag lånar av Katarina. Hon berättar att hon igår knöt knutar på ett snöre, en knut för varje blockering, varje falsk ide/föreställning eller egostrategi som hon vill släppa taget om. Det är ursprungligen en afrikansk ceremoni. När knutarna är knutna klipper hon sedan snöret emellan dem, så att de blir friare, för att därefter kasta den i elden och låta dem brinna. Jag har ett snöra jag vill använda. och knutar jag är redo att knyta.

…smörja mina ärr. I januari gjorde jag en operation som jag ännu inte berättat om för så många – bara mina närmaste medsystrar i livet (oavsett kön). Jag lovar att berätta här en dag också. Genom att vårda och sköta om min kropp efter operationen hedrar jag också detta tempel som jag fått låna i denna livstid. Jag är inte min kropp. Men jag älskar att vara i den.

…dra ett kort ur Spirit Animal Oracle – Ett kort – med frågan om vilken intention jag ska förhålla mig till när jag går igenom portalen. Den som är öppen nu, ja, detta är nog bara för dig som tror på det större.

…läsa klart mina sista 2 kapitel i the O Manuscript av Lars Muhl. Sidorna just nu är så otroligt fyllda med visdom som är precis mitt i tiden. denna öppningstiden. Se längre ned för valda citat från idag.

…njuta av en meditation och av mitt nya skrivbord, det är en fortsättning på den rensningsresan jag gjorde inåt häromsöndagen. En resa inåt i asgarvet, fnittret och njutningen genom att dricka te kokt på svamp, Psilocybin, som även används i en studie vid KI. Vill du delta i deras studie? jag lover att skriva mer om även den upplevelsen här eller i mitt nyhetsbrev en dag snart.

…skriva klart detta. Och i och med denna mening så är jag nu även redo att dra mitt kort. Jag lovar att uppdatera texten med att visa vilket det blev.Bee Spirit
sweet results awaits

The Bee Spirits message is that sweet rewards are on their way if you are willing to get your ego out of the way and immerse yourself in the connected energy of all things. Bee spirit knows not to let a sense of being a separate self get in the way of a good thing. Spirit is always producing honey; miracles and magic is everywhere. When you connect with the Great Hive, you are vibrating and buzzing in exquisite harmony with all Bee Spirit asks that your soul focuses be on connectivity. Your body, heart, soul, and psyche experience total interconnectedness and a true integration when you “self-forget”: when you remember that you are a part of a greater unified consciousness.

Moving from separation into connection, from self-centered limitation to Spirit-centered infinite possibility and potential, you become busy as a bee enjoying the gifts of Bee Spirit. Fully in alignment with your highest expression of yourself, your hearts opens and creativity rushes through you seemingly without effort as you experience that nothing feels like work. Industriousness is driven by enthusiasm and inner motivation, and time seems to fly by quickly as the hive supports you in the making of honey. Do you feel the presence of your helpers in the hidden realms adding their energy to your creations?

Magical results are taking form and will be sweeter than you expect. Bee Spirit wants you to remember that your part in the divine partnership with the Conscious Universe is being rewarded even if you can’t see that yet, and asks that you share your good fortune as there is plenty honey for all. be a part of the larger whole, the force hat brings forth all that is sweet and delightful.


Wisdom from The O Manuscript

Man is the link between heaven and earth. Man is the transformer. His task is to transform darkness into light, matter into spirit. Darkness is not evil in itself. Darkness slowly becomes evil if it is not changed into light. Darkness is a series of qualities, which haven’t been acknowledged yet. If they stay unacknowledged or unchanged they carry in them the possibility of what you call evil.

How does man transform anything?

By exchanging the horizontal way of thinking and acting for vertical understanding and reality. By taking a vertical way of thinking man unites earthly things with heavenly things. This is the task.

Yes, but how?

If you will come to us we will meet you halfway.

Could you be more specific?

Man must lift himself above himself. When this happens we will bow down and lift him up. But it is totally the responsibility of every individual. This is the only way for us to co-operate.

….

But many people need a teacher?

Today’s teacher is tomorrow’s student. Today’s student is tomorrow’s teacher. Everybody needs coaching. But people all to often leave the responsibility to charismatic personalities who claim to have the truth. There is no single teacher on earth today who knows the true potential of man. Mark my words, not one! Cleverly built hierarchies and systems, seemingly logical and esoteric explanations, theories and theologies are the devilish web barring the sight of the true path. Man loves fantasies.

But what then is the true path?

It is so simple that no one will believe it.

Why not?

Because you cannot make a personal fortune or an identity through it. The truth is not a career-maker. Wisdom is not for sale and may not be bought.

What and where is the truth then?

Truth is a power. It is everywhere. Did He not say that Heaven is within you and everywhere around you? The message about truth sounds the purest in silence. But it is drowned by the noisy messages that are shouted from every rooftop. The political, the materialistic and the spiritual marketplace.

But what are people who seek going to do, then, where should they go?

They should stop seeking and let themselves be found by O.

But how? What if this O cannot find man?

This is what man must come forth from his hiding place. Everything man longs for is, and has always been, within his reach. If he could only acknowledge this there wouldn’t be anything else to look for. When this happens man will step out of his self-made prison and into reality.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *