mina boktips 2021

by | Feb 11, 2022 | Artiklar, BOOKS | 0 comments

Först – ett erkännande av ett misslyckande. Jag nådde inte fram till mitt mål på Goodreads. Att läsa 35 böcker. Jag nådde endast 30. I länken nedan finner du mer detaljer och info om mitt läsande 2021.
https://www.goodreads.com/user/year_in_books/2021

Vad sticker ut?

Lucinda Riley serien om systrarna – den plöjde jag i maj när jag låg med Covid-feber. Alltså riktigt slukade dem så snabbt. Och till sist när jag insåg att Lucinda dött innan hon hunnit skriva sista delen. Hjärtsnörp!
Tills jag berättade för en av mina grannar när vi möttes med hundarna och hon då utbrister, nej då, det kommer en del till, färdigskriven av hennes son. What?
Jo, jag vet för jag är en av de svenska översättarna.
Jag blev helt överrumplad och fick så småningom sista delen av Mia. Tusen tack!!

BrainTalk av David Schnarch. Den innehåller en hel del antaganden som han gör som jag inte håller med om. Samtidigt som andra antaganden och utforskanden får mina rysningar att ske och de tar jag med mig och utforskar vidare. Härnäst bland annat i förberedandet av vår kommande poddsäsong. Till tidigare poddsäsonger har vi också haft inspiration och innehåll ifrån en annan bok av David som jag också läste ut 2021; Resurrecting Sex. Fascinerande och mycket inspirerande!

Inspirerad av Helena Roth blev jag också till att läsa om en bok jag läst förut. Jag valde the O-Manuscript med dess tre olika böcker. The Seer, The Magdalene och nu är jag fortfarande mitt i läsningen av den sista av böckerna: The Grail.
Att läsa om böcker av denna kaliber är ju sannerligen en upplevelse i upptäckarfärden. Nya passager som landar tungt och resonerande i mig. Passager som jag tidigare hade higlightat på något sätt dyker upp med djupare insikter. Ja, både att läsa dessa tre böcker är bra, men att läsa dem igen är nog ännu bättre.

Och så den jag vill tipsa er alla som är redo att läsa något så gudomligt skirt och detaljrikt skrivet.
“Att landa som en trana” av Kajsa Ingemarsson.
När du läst den vill jag gärna ta ett samtal med dig.
Kanske en walk and talk vid Brunnsviken där vi kanske har turen att få se en trana landa?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?