Skrivarkurs – Om LUST med LUST

Jag satte upp en målinriktning för 2022 – Innan året är slut vill jag skriva längre texter. Då kommer jag att känna mig nöjd och stolt att ha utmanat mig i det.
Jag har en längtan att skriva längre och har en hel del att dela med mig mig, men vet ännu inte HUR.

Så jag började med NÄR. I januari satte jag mig med mitt enorma skissblock, lade det på sidan så att handen lyfts sällan från pappret och började låta bokstäver och ord komma ur mig såsom Bob Hansson lärde oss på kursen för ett par år sedan. Jag har sedan dess använt mig av detta sätt vid ett par tillfällen, men sällan mer än 2 veckor.

Mitt VARFÖR (jag vill skriva) har jag också ganska klart för mig, men jag vill förfina och förtydliga det. Både för mig själv och för dig – du som är den potentiella läsaren.

BAM! I mitt Instaflöde dök bilden ovan upp på Sara som skriver att hon nu drar igång en kurs i skrivande. Skriva Lust. Mitt hjärta tog ett skutt och mina fingrar följde länken till Folkuniversitet. Anmälde mig. Fingrarna klickade mig tillbaka till Sara´s instagram och skrev Kul! Anmälde mig just! Ses imorgon 🙂

Spontant och impulsivt. Och kändes så rätt!
Igårkväll var vår första träff – vår lilla grupp. 5 kvinnor alla med ett namn på 4 bokstäver. Vi sågs live igår i fullmånens sken. Och nu stundar veckor med skrivande. Uppgifter. Läsande. Feedback. Lärande. Utveckling. Utmaning. Kniven på strupen- stunder. Kill your darlings-smärta. Med mera. Oavsett vad som kommer så ser jag just nu oerhört mycket fram emot detta.
Vi kommer att ses vid ett par tillfällen online, för skrivcoaching 1-1, workshop med verktyg och ett sista avslutande pass blir live igen.

Hjälp mig

Du som läser detta och vill läsa mer av mig. Vad är det just du vill läsa mer om?
Och ja, det kommer definitivt inte att vara utan lust, sex och njutning.
Så kom med önskemål – inte bara innehåll, utan även form, långt, kort, ljudbok, hybrid (med en blandning av fakta och fiction), eller något helt annat…..

Jag vet ATT jag har bra fantasi – och jag VET också att jag är bra på att lyssna – så skicka mig dina förslag redan nu.
TACK från mig till dig!


PS: Första uppgiften – ta en bok, bläddra till sidan 118, välj en mening på rad 7. Sätt klockan på 25 minuter och skriv.
Eller – om du redan har en färdig text (såsom några av mina kursare) skicka in max 10 sidor av den.

Jag väljer detta:
“Jag har knäppt upp säkerhetsbältet och sitter med pannan lutad mot baksätets fönsterruta och följer bilarna som åker av i en lång rad med blicken.” (rad 5+6+7) ur boken “Fru Freud och jag- en historia om begär” av Anna Lytsy.
Anna, som är en vän till oss, skrev så här i boken till oss.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?