I hetluften

Där hamnar vi ibland lite mer än vad vi själva önskar. Det spelar ingen roll vad vi säger, orden, tonfallet, intentioner eller hur vi agerar, aldrig någonsin kommer alla att förstå oss. Så är det lite mer just nu. Vi är i hetluften kring att vi berättar att vi, ett gift par i 50-års åldern har mycket sex. Helt galet va?
Det är ju så privat att man inte får berätta om det.
Och inte heller ska man väl ha det så?
Vi håller inte med er som tycker så.

Vi håller med er som säger tack, ni gav oss ett nytt perspektiv idag. Ni var lugna och svarade enkelt på frågorna. Vi skrattade högt när Titti frågade om ni var klara för dagen. Vi vet att många tycker att det är svårt att prata om sex. Det är en av anledningarna till att vi tackade ja till att intervjuas av Titti Schulz igen. Då Titti får växa i att våga prata om det också.

Vi har kanske slängt oss ut i hetluften på egen hand. Vi har ju tackat ja när en person närmat sig oss och velat fråga mera, varit nyfiken och vill berätta vår berättelse. Vi har tackat ja när radio har ringt och vill ha oss tillbaka som gäster. Vi har tackat ja när grannlandet ringde och ville fråga mer kring artikeln de fick av sina grannmedier. Vi har tackat ja till en podd som sänds dagligen och hoppas besöka dem i oktober.

Sen tackade vi nej idag. Nej tack till ett fem minutersbesök i TV-studion. Vi vill förmedla mer än den sensationella bilden som journalister och gästbokare vill få klick och visningar på. Vi vill inspirera fler till att ha bättre relationer. Och det lyckas inte vi med idag. Inte på fem minuter.

Om du är nyfiken på att verkligen lyssna till det vi säger och berättar så uppmuntrat jag dig till att kika in i vårt lilla bibliotek av besök i poddar, radio och tidningsartiklar. Kanske kan vi nå fram till dig med vårt budskap. Precis som Y skrev till mig häromdagen på FB: “Tess, jag läste just den långa artikeln om er när jag satt hos frissan. Make Love Not War. ” /Tack Y!

Du finner alla länkar till medierna på denna sida: Tess- JUST NU

2 Comments

 1. Anna i Portugal

  Känner så igen mig. När det bara blir uppståndelse försvinner själva kärna . Vi blev idiotförklarade när vi tackade nej till fler intervjuer. Hur kunde vi välja att missa chansen att bli kändisar liksom. Hoppas ni når de som behöver och vill se och höra er story utan TV.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack!
   Vi når gärna så långt ut vi kan, men aldrig på bekostnad av innehållets kärna.
   Ännu har vi inte blivit idiotförklarade av att säga nej, bara av att säga ja. Inget blir rätt enligt de bittra 😁
   Gästbokaren på TV förstod oss och vårt nej fullt ut. Likväl de som kommer intervjua oss i radio-podden i oktober. ”Klart ni får 30 minuter.”
   Hoppet lever fortfarande ♥️

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?