Pensionsdags för vår app

Häromdagen tog vi beslutet att pensionera vår app, The Lovers App. Den som vi en gång skapade med liv och lust i syfte att inspirera och hjälpa fler att få bättre romantiska relationer.
Tyvärr blev den endast ett par år gammal. Ett par ordentliga barnsjukdomar och ett webb-byrå som inte pratade samma “språk” som oss gjorde att beslutet kom närmare och närmare. Tills det till sist blev oundvikligt dags att säga tack och hej till AppStore och GooglePlay. Appen finns inte längre att ladda ner. Och du som redan har den i din mobil – den fungerar inte längre, så radera den med gott samvete.

Innehållet lever vidare

Den tid och engagemang vi lagt på att skapa innehållet gör att vi vill låta det leva vidare. Ett nytt liv utanför appen. Vi lovar att det precis som appen var kostnadsfritt ska fortsätta att vara så.
Dessutom kommer vi att uppdatera och lägga till ett par nya guldkorn som vi vaskat fram längs åren.

Innehållet kommer att leva vidare på olika sätt. Vissa av delarna blir till poddepisoder, andra blir till pdf:er att ladda hem och jobba med, medans andra blir till något helt annat. Vi lovar er även att hojta till både här och på Thelove.rs samt i våra sociala medier förstås.

Ett stort tack till er alla som använt och återkopplat allt det som ni lärt er och funnit via våra uppmaningar och utmaningar. Ni är guld värda!

Tack The Lovers App – vi hade en härlig resa ihop!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?