11 001 dagar

Tiden har gått så fort sedan vi träffades den där oktoberdagen 1992. Tack och lov att det finns appar som håller koll åt oss så att vi kan fira!

Att fira

Den 11 000:e dagen sedan vi först möttes firades enkelt tillsammans. En lugn dag med lite ärenden, konstutställning, silversmycke inköptes, en påhälsning hos stor-familj, mys med vovven och en lugn kväll i soffan. En son i London, en ute på vift på stan.

Jag skulle också säga att vi för-firade redan förra veckan i Paris, där en av de bästa sakerna vi gjorde var att inte boka frukost på hotellet, utan istället varje morgon promenera åt ett nytt håll och sätta oss på ett cafe.
Även i fredags för-firade vi tillsammans med delar av “burly-familjen” på Melt bar.
Det bästa av allt (för våra egon 😉 ) var att vi på väg hem blev vi stoppade av en ung man som bara var tvungen att fota oss tillsammans för vi var så snygga. Hihi!

Att anstränga sig

Det du ser på bilderna ovan är nog ett av våra allra bästa tips för att hålla liv i en långvarig relation. Att anstränga sig. För sig själv och varandra. Vi håller våra kroppar i “god” form – för det är en faktor som vi båda uppskattar. Vi provar nya saker, både tillsammans och på varsitt håll. Även detta är för oss ett sätt att anstränga oss, att låta knopp och kropp få utmanas. Ansträngningen i detta är att se till att det sker. Att det blir av.

När vi ser varandra göra en ansträngning för den andra och sig själv så är det så tydligt en kärlekshandling för att stärka vårt team. Team US som Terry Real kallar det. Honom och flera andra husgurus kan ni snart höra oss prata om i vår poddsäsong nummer 8: Våra Husgurus.

En annan ansträngning som vi regelbundet försöker att åta oss, och som är enklare när vi besöker större och okända (för oss) städer, är att gå vilse tillsammans för att sedan hitta hem igen tillsammans. Det krävs lust, mod och ork att göra det steget, ibland mer, ibland mindre. Vi växer när vi får vara i osäkerhet en stund och sedan landa på fast mark igen.

11 001 + fler

Är vi “twin-flames”? undrade just en kvinna.
Absolut är vi det, och i denna linjära tidsepok tillsammans hoppas vi få inspirera er, bjuda er på motstånd och förhoppningsvis smitta er till att anstränga er lite mer i er relation. För ert team US.

Det blir definitivt flera dagar att fira och för-fira. Vissa med ett par extra leenden som når längre än till ögonvrån. Andra med lite extra hetta. Och så de där när vi bjuder in till samtal med andra.
Som snart. På fredag. Då kör vi höstens relationsmiddag.
Och du, vi har en “par-plats” ledigt. Är det något som lockar dig? Maila mig asap!!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *