guldskatter från sexutmaningen

Idag fick jag syn på en guldskatt ifrån vår så kallade sexutmaning. Den som inspirerat och förfärat både nära och kära och människor som inte ens känner oss. Den sexutmaning som inte ens var en utmaning när vi var i den. Bara de kanske sista 100 dagarna.

Guldskatten

Vissheten och vetskapen om att vi båda två ville ha sex med varandra varje dag tog bort ett element som för många kan vara ett hinder. Att initiera sex.

Ingen av oss behövde kliva in i ovissheten som vanligtvis finns när en person i en långvarig relation initierar sex. Kommer den andra att svara an på min invit som jag vill och önskar?
Eller kommer den att avvisa mig och mina inviter till sex?

Det där fanns liksom inte emellan oss under dessa 1000 dagar. Avsaknaden av det insåg vi vare sig då eller direkt efteråt, utan först nu. Ca 3 år efter att vår utmaning.

Avsaknaden av den var verkligen en guldskatt och framförallt förhindrade just avsaknaden den möjliga lilla ovisshet som skulle kunna omkullkasta inviten till sex. Vi blev självklara i våra inviter, för dessa hade vi fortfarande. Men med en säkerhet i att den andra verkligen ville ha sex med just mig. Just idag.

Så självklart och så enkelt. Bara för den anledningen önskar vi att fler fick prova på denna upplevelse.

Hotellnatt

För många i vår närhet finns samma avsaknad när ett par checkar in på hotell. En natt i eget vuxenrum. Utan barn. Utan hemmets lyhörda väggar och öppna dörrar. Utan det ljudlösa fängelsesexet hemmavid.

Där och då vittnar många om att det är så lätt att initiera sex. För de vet att den andra verkligen vill prova just denna hotellsäng med sin partner.

Avsaknaden om osäkerheten till att initiera sex är bortblåst. Särskilt den där första natten på egen hand. Eller kanske till och med direkt när ni fått checka in. Oavsett, så finns det där utrymmet att våga lite mer. I visshet om att inviten med största möjliga säkerhet kommer att accepteras och byggas vidare på.

Förspelet startar…

…vid senaste orgasmen hävdar jag ofta. I detta ligger även en del av guldskatten ovan. För där i efterdyningarna av orgasmen finns heller inte osäkerheten till att inviten skulle förkastas. Där i den stunden finns en hormoncocktail i hjärnan som ni kan nyttja för att skapa inviten och acceptera den. utan att för den delen schemalägga nästa sexstund.

Låt er nyttja den vågen av välbefinnande som en kraft som för er framåt. Tillsammans. Mot nästa stund när ni ger er in i en vuxenstund av sex och njutning.


Kanske är det så att du har en alldeles egen insikt när du läser detta? Kommer du på vad som varit er guldskatt? Eller kanske finns där något liknande i din/er historia tillsammans. Något som du kanske vill dela med dig av i en kommentar eller ett mail?

Jag läser gärna och svarar dig.

2 Comments

 1. Göran Spansk

  Hej Therese.
  Såg dig i artikeln i expressen och kände, den här kvinnan vill jag ta med ut på en dejt. 😃
  Vad säger du?
  Är du tillgänglig för det?
  //Göran

  Reply
  • therese@mabon.se

   Hej Göran,
   Nej, ett dejtande på egen hand passerade jag redan 1990. Så tack, men nej tack!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *