Skamfri framför kameran

by | Jun 21, 2023 | Artiklar | 0 comments

Dag 3 och del 3 i att må bättre. En resa med ord om insidan hos mig.

Att stå framför kameran är något jag verkligen gillar. Där har jag sällan tankar om att jag borde skämmas, och inte heller att jag känner någon skam. Idag har vi tagit lite nya foton till vår “karriär” (hihi) som modeller så här som 50-plussare. Ett samtal till 9kvadrat och vips så hade vi en bokad foto-date med mor och dotter Arnborg. Sandra och Indra.

Vi höll oss i skuggan denna soliga dag och det var skönt. Snowy hängde såklart med och höll koll på oss. En hel del porträttbilder av Hunter som behövde fylla på mest. Plus ett gäng bilder av oss tillsammans. För det är så vi mest har tänkt att vår karriär framför kameran ska se ut. Att vi som ett par kan åstadkomma mer än vad två individer som ska “låtsas” vara ett par kan åstadkomma framför kameran.

GoldenAgeModels är vår agentur från alldeles nyss och vi har ännu inte kommit upp med våra profiler där. Eller jo, min ligger klar, men inte vare sig Hunters eller vår parprofil. Det får ni se mer av efter sommaren.

Jag har under de senaste åren tackat ja vid varje tillfälle som någon frågat om den får fota mig. Njae, inte riktigt sant. Ett par stycken har fått svaret inte just nu, men mer för att tiden inte riktigt räckt till. Vissa tillfällen har det varit fotografering endast för fotografens skull. Vissa andra har det utmynnat i tidningsreportage. Många av dessa har ni ju redan sett. Men kanske har ni inte sett att vi redan har varit modeller?

På vår vän Anders hemsida om sorg där finner ni oss alla tre…Snowy, Tess och Hunter. Tack Anders för frågan och möjligheten.

Vill även du fota oss? Eller boka oss som modeller?
Hör av dig till oss så lotsar vi dig vidare till agenturen eller bokar in en foto-date såklart 😉

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *