Hemma – bikinitankar

by | Jul 15, 2023 | Artiklar | 0 comments

Efter många dagar med familj och storfamilj är vi nu hemma igen. I vårt röda hus.

Skönt med svalare väder, samtidigt som jag redan nu längtar till nästa gång jag är i värme. För i värme och mina bikinis mår jag riktigt bra. Och det ska vara riktigt bra bikinis. Såna som torkar snabbt och fort.
Mina favoriter just nu är ifrån Italien i ett tyg som torkar snabbt och behåller färgen bra.

Det är 30 år sedan jag var i familjehuset i Italien och sedan dess har jag lyckats shoppa till mig just sådana på rean i butiken mittemot huset. I år blev det inköp av en grön samt ett par extra bikinitrosor i svart. Redan hemma finns såklart en svart och några extra bikinitrosor med mönster.

Jag vill skriva det igen. Och igen.
I Italien är min upplevelse att alla kroppar, oavsett storlek, har bikini. Precis som de vill.
För en bikinikropp har man i bikini.

Och det är i min bikinikropp jag är hemma. En plats att hämta liv, sol, vind och vatten i.

PS. Du kanske minns mitt tidigare inlägg om bikinikroppar?


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *