Boka mig och oss!

Vi är modeller i agenturen Golden Age Models sedan i somras och häromdagen hade jag mitt allra första uppdrag som fotomodell. Det var fokus på kläder designade av Daniel Moe, Moe Zero Waste Wear.

Vilken boost för mig! Att som 54-åring få stå framför kameran och visa upp dessa härliga kläder. Som dessutom är designade av överblivet material och så finurligt framtagna för att passa alla (nästan). Jag blev liksom kär i det jag bar och ville behålla allt. Men icke denna gång. 😉

Helhetsupplevelsen av bakom kulisserna bland modellerna var verkligen inkluderande, öppen och peppande. Alla i rummet var så otroligt trevliga och lyftande. Unga som äldre modeller. Kollegor ifrån Golden Age samt vänner till designer eller fotografen. Unga modeller ifrån Stockholmsgruppen. Nya modeller såsom mig och andra. Erfarna såsom Yvonne och Ingemar.

Teamet som jobbade denna dag var för mig som rookie väldigt fina och stöttande. Det var såklart Daniel och hans projektledare/eller heter det manager? Olivia i smink och hår som dessutom är min granne – lyckoträff. Och så Anja Callius som stod bakom kameran och dirigerade oss med tålamod.
Jag ler ju gärna stort och brett i tid och otid så ibland fick jag se lite allvarlig ut. Och ibland var uppmaningen mer tydlig att ta bort mitt killer-face (det kändes som att jag var en yrkesmördare 😀 ). Hahaha!!

Anyhow – vilken magisk upplevelse och boost för mig! Hoppas för de andra likaså. Det kommer säkerligen att bli ytterligare en boost igen när vi får bilderna av fotografen Anja.

Boka oss

Ja, det som vore det allra roligaste är att dela utrymmet framför kameran med min bästa make. Att få stå tillsammans i rampljuset på scenen har vi gjort i våra burlesknummer. Att få fotas tillsammans för olika tidningsartiklar har vi också gjort. Nu vill jag gärna dela på denna upplevelse med Hunter. Så, kom igen, boka oss båda två via Golden Age Models Agency.

Vår parprofil och Hunters individuella profiler är ännu inte klara. Men några av de foton som vi har tagit till vår portfolio kan ni se nedan. De passade vi på att ta vid Brunnsviken en solig sommardag där mor och dotter som driver fotografi tillsammans i företaget 9kvadrat tog fram det bästa av oss genom kameralinsen.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *