Bakom kulisserna

Hösten 2019 och det pågår mycket bakom kulisserna hemma hos oss. Arbete som kommer att synas och höras en dag, och redan nu visar jag dig en liten inblick om du vill hänga med……

The Lovers App

Vår hyllning till parrelationen är numera live och levande sedan fredagen den 4 oktober. Vi är glada att vi vågat släppa denna första version och så himla nyfikna på att ni ska hjälpa oss att låta den växa. Dels genom er egen användning, och dels genom feedback från er till oss.
Mer om var du finner appen och dess bas på sociala medier finner du här!

Freydis – online magasin

Jag sitter just nu och skriver på två texter till ett nytt online magasin, Freydis, för kvinnor med fokus på Livsstil och Libido. Start vid årsskiftet och du kan redan nu följa dem på deras Instagram.

www.theresemabon.se

Jag satte upp ett nyårslöfte till mig själv att ta hjälp i utformning av min hemsida med mina erbjudanden och layout. Och i talande stund har jag precis tackat ja till en offert….så inom sinom tid kommer du att möta en lite fräschare, nyare och enklare vy när du kommer hit. Även här är jag ju såklart nyfiken på din feedback.

ACC-coach

Mhm, jag ska under hösten 2019 uppgradera min diplomering till coach till att bli certifierad coach. Det innebär att jag går mentorscoaching och gruppcoaching för Mia Lehndal igen. I lördags frågade jag min vän om hon vill vara min klient som jag ska spela in coaching med som sedan ICF ska godkänna för att min certifiering ska komma i hamn. Spännande för mig! Och ja, min vän svarade ja till att bli inspelad och coachad.

Hormonobalans

Jag fortsätter med mina krämer och vitaminer och tillskott. Drar bort så mycket stress, ångest och oro som jag kan. Lyssnar väldigt mycket till Klimkateriepodden just nu. Och får insikter som ramlar in. Känner igen mig i så många beskrivningar. Jag är troligen i min värsta fas av förklimakteriet just nu. Där min PMS får symboliseras av mina humörsvängningar. Lätt till ilska, lätt till gråt. Och jag behöver vara självsnäll i varje beslut jag tar. Men senast i januari kommer jag att ta kontakt med någon av alla de som Åsa tipsar om i Klimakteriepodden för att få mer hjälp. OM, om, om, jag inte helt plötsligt mår mirakulöst bättre.
Mitt tips till dig som läser detta – lyssna till klimakteriepodden gärna redan långt innan du kommer i närheten av klimakteriet – jag lovar att du kommer att vara bättre förberedd än mig, än din granne, än din mamma.

I himlen hos Klara

Under 4 sessioner träffar jag nu Klara i hennes himmelrike längst upp under takåsarna i hennes lägenhet. 4 sessioner med healing, NLP, insikter, samtal, terapi, hemuppgifter, gåvor, påminnelser, stärkande arbete. Alla dessa delar är min förhoppning att de ska leda till mer ork och energi inom mig att möta mina humörsvängningar på andra sätt. Så att relationen med mina nära och kära är så bra som de är värda att vara.

Systerskap

En påminnelse hos Klara senast var den om systerskapets stora betydelse för mig just nu. Jag har ett stort behov av att känna ökat förtroende hos medsystrar och håller på med en slags läkningsprocess kring detta. Vissa av er i mitt liv har gång på gång visat att ni står kvar och finns i mitt liv. Andra har kommit ganska nya in i mitt liv och fått en plats. Men sen finns det även andra som inte alls får komma nära mig.
“- Som att du har en sister-radar?”, undrade maken.
“- Precis”, sa jag, “och den kan du inte sätta dig emot just nu. Låt min intuition stärkas och vara den sister-radar som den kan vara.”

På bilden….jag, Jenny Storm och mitt 5-åriga jag….det är vi som är enade i världen.
I vår triad av ledarskap, kraftfullhet och lekfullhet.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?