Happy 2020

Vad är jag trött på, klar med, önskar mindre av?

Jag är trött på att oroa mig. Trött på att ha ett ömmande, smärtande knä. Trött på att kroppen inte svarar på träning.
Jag är klar med att invänta andras nycker. Jag är klar med mönster och beteenden som finns i min omgivning. Jag vet att jag inte kan påverka vissa delar, och jag vet även att jag kan påverka andra delar. Så jag önskar både mindre av de delarna jag kan påverka, och jag kommer även att visa att jag är klar med de delarna jag inte kan påverka.

Vad vill jag ha mer av, längtar efter, vill fylla på med?

Jag längtar efter fortsatt närhet i och med min lilla familj. Jag vill ha mer av den i ett större sammanhang och vill fylla på med den kärleken så att vi smittar av oss till fler. Jag vill fylla på med träning, glädje, tydliga gränser, kärlek, energi, ett öppet hjärta, acceptans, nyfikenhet, varande, stillhet, styrka och kraft.

Vad kan jag släppa taget om?

Jag är redo att släppa taget om relationer som inte längre gagnar mig.
Jag är redo att släppa taget om de hang-ups kring jobb och fortsättning där jag inte råder över framtiden.
Jag är redo att släppa taget om kontrollen. Och jag är redo att släppa taget om att släppa taget om kontrollen. Att vara i ett flöde snarare än i en punkt.

Vad ger mig lugn och ro?

Lugn och ro. Ger mig lugn och ro. Full fart och hastighet ger mig även en skön kontrast till lugn och ro. Då blir det mer lugn och ro. Sarah Blondins meditationer. Mina egna inspelningar av meditationer (under året tillgängliga för dig). Träning. Dans hemma i köket. Matlagning. Närhet med vovve. Skogen. Otrampade stigar. Kramar. Långa kramar. Närhet till makens nakna kropp. Att skeda. Tacksamhetsskrivning. Att skriva artiklar här. Badkaret. Ögon som länge möter mina.

Vad vill jag ägna mig åt?

Relationer.
Appen. Vår app. The Lovers.
Att skriva.
Att coacha.
Att leda grupper.
Kär-lek.
Att vara saloon-ägarinnan.
Att vara helikopterföraren.
Att vara floristen.
Att vara lekledaren.
Att vara speldirigenten.
Att vara i min bas. Mitt delta.
Att njuta.
Att tycka om att vara i min kropp.
Att vara i rörelse.
Att göra saker för oss. För mig.
Vår relation.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *